سلامت خانواده

صبحانه و میان‌وعده‌ای که باید برای دانش‌آموزان انتخاب کنید!

با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر اهمیت انتخاب مواد غذایی سالم و دارای مجوز برای صبحانه و میان‌وعده دانش‌آموزان تأکید کرد. به گفته او، این انتخاب‌ها می‌توانند نقش مهمی در افزایش تمرکز و انرژی روزانه دانش‌آموزان ایفا کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با هشدار درباره مصرف خوراکی‌های نامطمئن توسط دانش‌آموزان، گفت:«خانواده‌ها باید در خرید اقلام غذایی برای فرزندان خود، به ویژه صبحانه و میان‌وعده مدرسه، دقت بیشتری داشته باشند و از محصولات دارای برچسب اصالت، تاریخ معتبر و نشان استاندارد استفاده کنند.»

وی افزود:«از خرید فرآورده‌های فله‌ای، بی‌نام‌ونشان یا بدون مجوز بهداشتی باید پرهیز شود، چراکه این محصولات می‌توانند سلامت کودکان و نوجوانان را به خطر بیندازند.»

توصیه‌های تغذیه‌ای برای دانش‌آموزان

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، برخی از گزینه‌های مناسب و سالم برای دانش‌آموزان را چنین معرفی کرد:

  • لبنیات پاستوریزه

  • آب‌میوه‌های دارای مجوز بهداشتی

  • نان‌های سبوس‌دار بسته‌بندی‌شده

  • مغزها مانند گردو و بادام (در حد کنترل‌شده)

  • میوه‌های تازه و آماده مصرف

ضرورت فرهنگ‌سازی در خانواده‌ها و مدارس

بهفر با اشاره به نقش مهم مدارس در آموزش تغذیه صحیح به دانش‌آموزان، گفت:«باید در کنار خانواده‌ها، مدارس هم در ترویج فرهنگ مصرف مواد غذایی سالم مشارکت داشته باشند. دانش‌آموزان برای آغاز یک روز پرانرژی، نیازمند تغذیه‌ای مطمئن و متعادل هستند.»

لطفاامتیاز دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا