برج میلاد ۱۷ اردیبهشت میزبان همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری

به گزارش روز پنج‌شنبه ایرنا، علی‌ رفیعی هدف از برگزاری این همایش را معرفی ظرفیت‌های گردشگری خوراک و نقش پرنگ بانوان در توسعه این صنعت و معرفی بانوان کارآفرین و خلاق در بخش غذا  به صنعت گردشگری عنوان کرد.

وی افزود: تنوع خوراک، طعم، سبک‌های میزبانی، آیین‌های غذایی و معماری آشپزخانه ایرانی ظرفیت بسیار بالایی را در کنار صنایع‌غذایی برای توسعه گردشگری خوراک در استان تهران است.

دبیر همایش صنعت غذا و گردشگری و رئیس گروه بانوان باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران گفت: حمایت و پشتیبانی از بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، نمایش زبان قالب ایران در آن سوی مرزها از طریق آشپزی سنتی و معرفی فعالیت بانوان این حوزه، تشکیل کارگروه‌های تخصصی در حوزه آشپزی، خدمات غذا و گردشگری، توسعه برندسازی صنعت غذا و گردشگری، آشنایی هرچه بیشتر مردم با نوع فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، رشد صنعت غذا و گردشگری همزمان با توسعه فرهنگ کشور و تلفیق بهینه مباحث غذا و گردشگری با یکدیگر از اهداف این همایش است.

دنیا اخگری افزود: از دیگر محورهای این همایش تخصصی می‌توان به بررسی نیازها و توانایی بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، مهندسی آشپزی و خدمات غذا در صنعت گردشگری، بررسی فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین در شهرهای مختلف ایران، توسعه فرهنگ ‌سازی در تعیین نقش ‌آفرینی سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، معرفی غذاهای‌سنتی، بومی و محلی جهت توسعه صنعت غذا، آشنایی با بانوان موفق و فعال صنعت غذا و گردشگری با هدف توسعه و ارتقا حوزه، نقش کارگاه‌ های آموزشی در توسعه فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری و بررسی چارچوب ‌های مهمان ‌نوازی و میزبانی از دیدگاه بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا اشاره کرد.

وی فزود: این همایش روز ۱۷ اردیهشت از ساعت ۱۶ الی ۲۲ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

لطفاامتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *