درمان‌های دلهره‌آور؛ از طب سوزنی زبان تا چکش‌کاریِ استخوان‌ها

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، در این روش تعداد زیادی فنجان و ظروف مسی کوچک و بزرگ در حالی که داخل آنها مشتعل است، بر پشت این فرد چیده شده و این ظروف از شانه‌ها تا انتهای کمر او را به طور کامل پوشانده است.

درمان‌های دلهره‌آور؛ از طب سوزنی زبان تا چکش‌کاریِ استخوان‌ها

بادکش داغ برای کاهش درد و رفع برخی مشکلات پزشکی در طب چینی کاربرد دارد

در حالی که بسیاری از کاربران پس از مشاهده این عکس‌ها در شبکه‌های اجتماعی، آن را به یک مراسم جن‌گیری تشبیه می‌کردند اما به نظر می‌رسید مردی که زیر این ظروف مسی قرار گرفته در آرامش کامل است و از اینکه با این روش ابداعی و برگرفته از طب سنتی چین درمان می‌شود، کاملا حس خوبی دارد.

پزشکان طب سنتی در چین می‌گویند هرچند این روش‌های درمانی ابداعی نظیر طب سوزنی زبان و چکش زدن استخوان و حجامت با ظروف داغ یا مکش خون ممکن است برای بسیاری از مردم دنیا غیرعادی، عجیب و حتی گاهی ترسناک به نظر برسد اما واقعیت این است که خیلی از امراض را درمان می‌کند.

این پزشکان می‌گویند روش های طب سنتی چینی ممکن است افراد ناآگاه را بترساند اما واقعیت این است که برای بسیاری از افراد در سراسر دنیا مزایای طب سنتی این کشور شناخته شده است و درمان‌های قدیمی چین که طی قرن‌ها ارائه و تطبیق داده شده‌اند، اغلب دامنه جهانی پیدا می‌کنند.

روش‌های طب سنتی چینی (TCM) مانند حجامت، طب سوزنی و «گوا شا» به دلیل اثربخشی‌ آشکارشان در فعال‌سازی «مریدین‌»‌ها (کانال‌های انرژی که در طب چینی شناخته‌شده هستند)، از بین بردن رطوبت و افزایش گردش خون به رسمیت شناخته شده‌اند.

گوا شا در زبان چینی به معنی خراش دادن پوست تا حد ایجاد سرخی است و اصطلاحا به نوعی از ماساژ پوست چرب شده با ابزاری با لبه صیقلی اطلاق داده می‌شود (مانند برخی سنگ‌ها، فلز و چوب) که در طب سنتی چینی کاربرد ویژه‌ای دارد.

هرچند این روش‌های درمان‌ ریشه‌های باستانی دارند اما پزشکان چینی همچنان در تلاش‌ها هستند تا چنین شیوه‌هایی را در مسیر تکامل و انطباق با دستاوردهای پزشکی جدید و به‌روز به کار بگیرند.

برخی از این تکنیک‌ها اگرچه در نگاه اول ممکن است دلهره‌آور به نظر برسند اما به دلیل قدرت شفابخشی‌شان به طور گسترده مورد تحسین قرار می‌گیرند.

طب سوزنی زبان

زبان، همچون آینه‌ای است که تصویری از وضعیت داخلی بدن را به ما نشان می‌دهد و از این رو در طب سنتی چین برای کمک به تشخیص بیماری‌ها بسیار ارزشمند است. رنگ، بافت و سطح زبان می‌تواند سرنخ‌هایی در مورد سلامت کلی فرد ارائه دهد.

اگر روی سطح زبان یک لایه کمی سبز رنگ مشاهده کردید، نشان‌دهنده گردش خون ضعیف است، زبانِ متورم و قرمز ممکن است نشان‌دهنده گرمای بیش از حد داخلی یا مشکلات قلبی بالقوه باشد، در حالی که زبان بنفش با لکه های سیاه، نشان دهنده سردی اندام ها و جریان خون نامنظم است.

دکتر «سان جیگوانگ»، درمانگر و محقق طب سنتی در هنگ کنگ با کشف رابطه نزدیک بین زبان و مغز، روش طب سوزنی زبان را ابداع کرد.

درمان‌های دلهره‌آور؛ از طب سوزنی زبان تا چکش‌کاریِ استخوان‌ها

او ابتدا روی زبان، ۴۹ نقطه را برای انجام طب سوزنی شناسایی و سپس روش بکارگیری سوزن روی زبان بیمار را ابداع و به سرعت این تکنیک را به شکلی از درمانِ طب سوزنی تبدیل کرد.

از آنجا که بیماران برای دریافت این شیوه درمان فقط کافی است زبان خود را از دهان خارج کرده و چند ثانیه در این وضعیت بمانند تا معالجه با سوزن‌های مخصوص انجام شود، درمان نسبتا سریع است.

در حالی که این درمان منحصر به فرد ممکن است برای افراد ناآشنا، دلهره آور و دردناک به نظر برسد اما به دلیل کارایی آن در درمان و مهار اختلالات مغزی همچون فلج، اوتیسم یا آسیب های ناشی از صرع بسیار مورد استقبال و تحسین قرار گرفته است.

درمان مشکلات جسمی با چکش‌کاری استخوان‌ها

چکش‌کاری استخوان‌ها در طب سنتی چین طیف وسیعی از تکنیک‌های دستی مانند فشار دادن، کشیدن، ضربه زدن‌ و ورز دادن‌های تخصصی را شامل می‌شود.

این روش‌ها قدیم‌تر برای درمان شکستگی‌ها و دررفتگی‌ها استفاده می‌شد اما به تدریج پیشرفته‌تر شدند و اکنون برای برطرف کردن مشکلات فیزیکی همچون جابه‌جایی یا دررفتگی‌های خفیف استخوانی که به دلیل سبک زندگی بی‌تحرک در جوامع مدرن امروزی شایع‌ شده‌اند، به کار گرفته می‌شوند.

برای مثال تنظیم استخوان ستون فقرات گردنی شامل این است که پزشک گردن بیمار را با هر دو دست محکم گرفته و خیلی سریع آن را بچرخاند تا استخوان‌ها دوباره مرتب شوند و مشکل جابه‌جایی خفیف آنها که می‌تواند موجب درد و ناراحتی گردد، برطرف شود.

به رغم آنکه شنیدن صدای «تق – تق» استخوان‌ها در طول انجام این عمل ترسناک به نظر می‌رسد اما بسیاری از بیماران احساس تسکین و جوانی قابل توجهی را پس از آن گزارش می‌کنند.

برخی از افراد حتی ادعا می‌کنند که پس از انجام یک درمان چکش‌کاری استخوانی برای کل بدن، قدشان کشیده‌تر می‌شود.

یک شکل تخصصی از این تکنیک که به نام «تنظیم استخوانی با چکش» شناخته می‌شود، از همین روش‌های درمان سنتی پدید آمده است که در آن پزشکان از ابزار کوچک چکش‌مانندی برای ضربه دقیق به پشت، گردن یا دنبالچه بیمار مانند کوبیدن میخ استفاده می‌کنند و نوعی درمان ارتوپدی روی بیمار صورت می‌گیرد.

بادکش با ظروف مسی برافروخته

بادکش کردن، یک روش‌ درمانی قدیمی در چین است که شامل قرار دادن چند فنجان شیشه‌ای روی پوست بیمار برای چند دقیقه است.

این روش برای درمان مشکلاتی نظیر کاهش درد، بهبود گردش خون و ایجاد آرامش شناخته شده است.

با این حال یک روش ابداعی در جامعه مردمی چین، استفاده از انواع ظروف غیرمتعارف مانند قوطی، کوزه آب، گلدان و حتی شاخ حیوانات برای بادکش کردن است.

درمان‌های دلهره‌آور؛ از طب سوزنی زبان تا چکش‌کاریِ استخوان‌ها

بادکش با شاخ گاو در اندونزی هم کاربرد دارد

یکی از این روش‌ها، بادکش به سبک «هات پات» (ظروف داغ) است که در آن درمانگران یک سری فنجان مسی مانند آنهایی که در سبک پکنیِ سرو غذاهای سنتی در ظروف داغ استفاده می‌شود، در پشت بیمار می‌چینند.

این ظروف در اندازه‌های مختلف به عنوان بخشی از فرآیند از داخل گرم می‌شوند.

درمان‌های دلهره‌آور؛ از طب سوزنی زبان تا چکش‌کاریِ استخوان‌ها

ظاهر این شیوه درمانی، بدیع و غیرمعمول است به گونه‌ای که برخی می‌گویند بیمار را شبیه به هیولای بیگانه‌ای می‌کند که با ظروف مسی در اندازه‌های مختلف در پشتش آراسته شده و برخی از ناظران نیز این روش درمان را به شوخی به مراسم جن‌گیری تشبیه می‌کنند.

برخی از کاربران آنلاین حتی می‌گویند مشاهده تصاویر فوق آنها را به یاد مجازات های باستانی می‌اندازد و می‌گویند: این عکس‌ها ما را به یاد روش های شکنجه باستانی مانند زنده جوشاندن آدم‌ها می‌اندازد.

با این حال بادکش داغ برای کاهش درد و رفع برخی مشکلات پزشکی در بسیاری از افراد کارساز است. در این سبک بادکش به طور کلی از یک منبع گرما (معمولا یک توپ پنبه‌ای یا کبریت) استفاده می‌شود که برای لحظه‌ای روی آتش روشن شده و سپس داخل یک فنجان یا چیزی شبیه به آن قرار می‌گیرد.

سپس منبع گرما از بین می‌رود که به نوبه خود فشار هوای منفی را در فنجان ایجاد می‌کند. سپس پوست به سمت بالا به داخل فنجان کشیده می‌شود. عوامل متغیر در حجامت گرم عبارتند از اندازه فنجان، نوع منبع حرارت، مدت زمان گرم شدن فنجان، مدت زمان بین حرارت دادن فنجان و قرار دادن فنجان روی بدن.

حجامت هم نوعی از بادکش درمانی است که قبل از قرار دادن این بادکش‌ها روی پوست، چندین خراش در آن موضع ایجاد می‌کنند و سپس بادکش را روی آن گذاشته و با اعمال خلأ موجب خروج خون می‌شوند. این کار موجب تصفیه خون و فواید سلامتی متعددی برای بدن می‌شود. در کتب ابن‌سینا بیان‌شده که حجامت در پشت دو کتف، در زیر چانه، در رگ‌های گردن و نیز در ساق پا هر یک فواید خاص خود را برای سلامتی دارد.

مردم حجامت را برای اهداف زیادی انجام می‌دهند از جمله برای کمک به کاهش درد و التهاب، بهبود جریان خون، آرامش و تندرستی و همچنین به عنوان یک نوع ماساژ بافت عمیق.

«فصد» هم یکی از روش‌های خون‌گیری در طب سنتی است که موجب دفع بسیاری از سموم بدن می‌شود. فصد و حجامت برای پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ها به کار می روند و در هر دو، مقداری خون از بدن خارج می شود اما این دو روش درمانی تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند.

در فصد، خون گیری از عروق اصلی است و در آن رگ را کاملا می گشایند تا مقدار مشخصی خون از بدن بیمار خارج شود، همچنین خونی که در فصد از بدن خارج می شود غلیظ است و از عمق بدن اخلاط و سموم را خارج می کند.

درمان‌های دلهره‌آور؛ از طب سوزنی زبان تا چکش‌کاریِ استخوان‌ها

اما در حجامت ابتدا با وسایلی بدن را ـ اغلب در پشت، صورت، دست و پا ـ بادکش کرده و با ابزار مخصوص خراش می دهند تا خون رقیقی از مویرگ ها ی قسمت های سطحی بدن و پوست و یا مویرگ های داخل عضله خارج شود و همان نواحی از سطح پوست از اخلاط پاک گردد.

روزنامه «ساوث چاینا مورنینگ پست» در این مقاله ضمن ارائه این توضیحات مختصر به نقل از متخصصان طب سنتی چینی تاکید می‌کند که تمامی این روش‌ها حتما باید توسط افراد متخصص و ماهر صورت بگیرد و به اعتدال انجام شود.

همچنین قبل از انجام حجامت یا هر روش درمانی جایگزین باید با یک پزشک مشورت شود. پزشک ممکن است در شرایطِ رد این روش برای فرد، روش درمانی جایگزینی را پیشنهاد دهد که موثرتر و ایمن‌تر هم خواهد بود.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

این رژیم غذایی احتمال ابتلا به دیابت را ۲۰ درصد افزایش می دهد!

این رژیم غذایی احتمال ابتلا به دیابت را ۲۰ درصد افزایش می دهد! یک مطالعه جامع ۱۷ ساله روی ۴۰ هزار استرالیایی حاکی از آن است که رژیم‌های غذایی کم‌کربوهیدرات و پرچرب، احتمال ابتلا به دیابت را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایندیپندنت، یک مطالعه جامع ۱۷ ساله روی ۴۰ هزار استرالیایی حاکی از آن است که رژیم‌های غذایی کم‌کربوهیدرات و پرچرب، احتمال ابتلا به دیابت را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهند. محققان دانشگاه فناوری سلطنتی ملبورن (آرام‌ای‌تی) و دانشگاه موناش، می‌گویند که این اولین مطالعه‌ای است که با استناد به داده‌های موجود در استرالیا، به بررسی آثار طولانی‌مدت رژیم کم‌کربوهیدرات بر بیماری‌های مزمن می‌پردازد.
این پژوهش که سرپرستی آن را پروفسور باربورا دی‌ کورتن و دکتر رابل کابتیمر بر عهده داشتند، در نشریه «دیابت و سندرم متابولیک: تحقیقات بالینی و بررسی‌ها» منتشر شده است. به گفته دی‌ کورتن، از هر ۲۰ استرالیایی، یک نفر به دیابت مبتلا است و احتمال می‌رود که تعداد حتی از این بیشتر باشد و تشخیص داده نشده است.
محققان در این پژوهش از داده‌های حدود ۴۰ هزار فرد اهل ملبورن در گروه سنی ۴۰ تا ۶۹ سال استفاده کردند که در فاصله سال‌های ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۴ در «مطالعه گروهی مشارکتی ملبورن» (MCCS) شرکت کرده بودند و سپس، وضعیت سلامتشان در سال‌های ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۸ و ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ پیگیری و بررسی گرفته بود. گروه تحقیقاتی دانشگاه فناوری ملبورن و موناش به بررسی درصد کربوهیدرات‌ مصرفی و ارتباط آن با احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ پرداختند.
«امتیاز کربوهیدرات پایین» (LCD) به‌عنوان درصد انرژی حاصل از کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها محاسبه شد و بر این اساس، هر چه امتیاز بالاتر باشد، نشان می‌دهد درصد کربوهیدرات‌ها در میزان انرژی دریافتی کمتر است. طبق نتایج به‌دست‌آمده، افرادی که برنامه غذایی‌شان ۳۸ درصد کربوهیدرات داشت، در مقایسه با افرادی که برنامه غذایی‌شان ۵۵ درصد کربوهیدرات داشت، ۲۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند. به گفته محققان، این افزایش خطر ابتلا به دیابت به‌دلیل افزایش بروز چاقی است.
چرا رژیم ‌کم‌کربوهیدرات ناسالم است و چطور باعث دیابت می‌شود؟ زمانی که فردی از رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات پیروی‌ می‌کند، باید کربوهیدرات‌ها را با سایر مواد مغذی جایگزین کند. دی کورتن می‌گوید: «ما در مطالعاتمان متوجه شدیم که افراد کربوهیدرات‌ها را با چربی‌های اشباع‌شده ناسالم جایگزین می‌کنند و همین امر باعث افزایش وزن و ابتلا دیابت نوع ۲ می‌شود.»
مصرف غذاهای حاوی چربی‌های اشباع‌شده می‌تواند افزایش وزن به دنبال داشته باشد، اما می‌دانیم که این غذاها همچنین مقاومت به انسولین را در پی دارند که جدا از افزایش وزن، یکی از دلایل ابتلا به دیابت نوع ۲ است. دی کورتن می‌گوید: «پیروی از رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات همراه چربی‌های اشباع‌نشده و پروتئین کافی برای فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ مناسب است. اما همواره قبل از هر تغییر در رژیم غذایی باید با پزشک یا متخصص مشورت کنید.»
به گفته دی کورتن، برای افرادی که دیابت ندارند، رژیم غذایی متعادل بهترین انتخاب است. او تاکید می‌کند: «باید به یاد داشته باشیم که همه کربوهیدرات‌ها مثل هم نیستند و باید از قندهای تصفیه‌شده مانند نوشابه، آبمیوه، برنج سفید و نان سفید اجتناب کرد و آن‌ها را با کربوهیدرات‌های فرآوری‌نشده سرشار از فیبر مانند غلات، برنج قهوه‌ای و حبوبات جایگزین کرد. همچنین باید چربی‌های سالم غیراشباع تک و چندگانه، مانند آووکادو، آجیل..

اطلاعات بیشتر
دیابت

دیابت و ارتباط آن با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های لثه

دیابت و ارتباط آن با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های لثه مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که دیابت می‌تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری‌های لثه را افزایش دهد، به ویژه در افرادی که با عوارض ناشی از آسیب عروق خونی کوچک دست و پنجه نرم می‌کنند.
به گزارش سلامت نیوز،نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های لثه قرار دارند. این مطالعه تأکید می‌کند که دیابت، که به آسیب عروق خونی کوچک منجر می‌شود، می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری‌ها را افزایش دهد.
بر اساس تحقیقاتی که اخیراً انجام شده، افرادی که مبتلا به دیابت و عوارض ناشی از آسیب عروق خونی کوچک هستند، مانند رتینوپاتی دیابتی و نوروپاتی، بیشتر در معرض بیماری‌های لثه قرار دارند. نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به رتینوپاتی دیابتی ۲۱ درصد و افرادی که به نوروپاتی دیابتی مبتلا هستند، ۳۶ درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری شدید لثه قرار دارند.
رتینوپاتی دیابتی که به آسیب شبکیه و ممکن است منجر به نابینایی شود و نوروپاتی دیابتی که به اختلالات عصبی منجر می‌شود، هر دو با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های لثه مرتبط هستند. بیماری لثه، اگر درمان نشود، می‌تواند به از بین رفتن بافت‌هایی که دندان‌ها را در جای خود نگه می‌دارند منجر شود و در نهایت به از دست دادن دندان بینجامد. این موضوع می‌تواند تأثیرات منفی بر عملکردهایی مانند جویدن، تکلم و همچنین بر عزت نفس فرد داشته باشد.
پریودنتیت، که به معنای التهاب لثه است، می‌تواند به طور قابل توجهی کیفیت زندگی را کاهش دهد و مشکلاتی در تغذیه، ارتباط و تعاملات اجتماعی ایجاد کند. برای پیشگیری از این مشکلات، درک افرادی که در معرض خطر بیشتری قرار دارند، از جمله کسانی که با عوارض دیابت مواجه‌اند، بسیار مهم است.
محققان تأکید کردند که ارتباط واضحی بین آسیب عروق خونی کوچک ناشی از دیابت و موارد متوسط یا شدید بیماری لثه وجود دارد. عدم کنترل قند خون بالا می‌تواند منجر به التهاب شود که به مرور زمان می‌تواند به بیماری‌های لثه منجر گردد. همچنین، سطوح بالای کلسترول نیز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری شدید لثه را افزایش دهد.
نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که دندانپزشکان باید به سلامت دهان و دندان افراد مبتلا به دیابت، به ویژه دیابت نوع ۲، توجه ویژه‌ای داشته باشند و برنامه‌های پیشگیری و درمانی را برای این گروه از بیماران تنظیم کنند.
منبع: upi

اطلاعات بیشتر
دیابت

بهترین تنقلات برای کنترل قند افراد دیابتی

بهترین تنقلات برای کنترل قند افراد دیابتی دیابت نوع 2 یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که ایرانی‌ها با آن زندگی می‌کنند. آخرین آمار نشان می دهد که حدود 11 درصد از جمعیت جهان به دیابت نوع 2 مبتلا هستند. اما افراد دیابتی باید چه تنقلاتی مصرف کنند ؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، دیابت نوع 2 یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که ایرانی‌ها با آن زندگی می‌کنند. آخرین آمار نشان می دهد که حدود 11 درصد از جمعیت جهان به دیابت نوع 2 مبتلا هستند.
اگرچه برخی از افراد به دلیل عوامل غیرقابل کنترل (ژنتیک و سابقه خانوادگی) در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع 2 هستند، اما مهم است که مسئولیت خود را از طریق رژیم غذایی و ورزش گردن بگیرید. در حالی که غذای جادویی برای پیشگیری از دیابت وجود ندارد، اما خوردن ترکیبی مناسب از کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌های سالم می‌تواند در درازمدت به شما کمک کند.
در این مقاله به سیزده خوراکی از بهترین تنقلات برای دیابتی ها اشاره شده است که می‌توانیم با یکدیگر آن‌ها را بررسی کنیم.

نقش تنقلات در رژیم غذایی دیابتی ‌ها اگر دیابت خود را با انسولین یا داروهای خاص دیابت که شما را در معرض خطر هیپوپوست (قند خون پایین) قرار می‌دهند، درمان می‌کنید، ممکن است گاهی اوقات به یک میان وعده بین وعده‌های غذایی نیاز داشته باشید. این میان وعده‌ها باید حاوی مقداری کربوهیدرات نشاسته‌ای باشند. حتی بهترین تنقلات برای دیابتی ها هم می‌تواند حفظ وزن سالم را دشوار کند و در دراز بر مدیریت دیابت شما تأثیر بگذارد. بنابراین باید با احتیاط به سراغ میان‌ وعده‌ها و تنقلات بروید.
دیابت چیست؟ دیابت بیماری است که بدن را برای تبدیل غذا به انرژی با مشکل روبرو می‌کند. مهم‌ترین عامل در هنگام کنترل دیابت این است که باید مکرراً مراقب قند خون خود باشید. شما می‌توانید قند خون خود را برای کاهش علائم و بهبود سلامت خود از طریق انتخاب‌های غذایی خود مدیریت کنید. به همین دلیل تغذیه سالم در مدیریت این بیماری انقدر ضروری است.
همانطور که گفته شد، برنامه‌ریزی وعده‌های غذایی برای مدیریت دیابت ضروری است، اما در مورد میان وعده‌ها چطور؟ میان وعده‌ها نیز نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره افراد مبتلا به دیابت دارند. میان وعده‌ها برای حفظ سطح گلوکز خون تا حد ممکن نزدیک به نرمال و کمک به جلوگیری از کاهش قند خون و هیپوگلیسمی (قند خون پایین‌تر از حد استاندارد) ضروری هستند.
بهترین تنقلات برای دیابتی‌ها تغذیه سالم برای دیابتی‌ها نه تنها به مدیریت گلوکز خون (قند خون) کمک می‌کند، بلکه به افراد یاری می‌رساند تا رابطه بهتری با غذا داشته باشند. خوشبختانه هنگامی که بدن را با غذاهای باکیفیت تغذیه می‌کنید، می‌توانید توقع عملکرد بهتر هم داشته باشید.
سبزیجات سبزیجات منابع خوبی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. همه این خواص ممکن است برای کنترل قند خون، منبع معتبری باشند. شما می‌توانید انواع مختلفی از سبزیجات مانند کلم بروکلی، گل کلم، هویج و فلفل دلمه‌ای را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
مطالعات نشان داده‌اند که افرادی که حداقل در یک وعده غذایی، سبزیجات مصرف می‌کنند، سطح قند خون و انسولین آنها کمتر از گروهی است که نان سفید را در یک وعده غذایی خود دارند.
سیب خرد شده با کره بادام زمینی سیب خرد شده همراه با کره بادام زمینی یک میان وعده خوشمزه و سالم، برای افراد مبتلا به دیابت است. سیب سرشار از ویتامین‌های B، ویتامین C و پتاسیم می‌باشد. همینطور کره بادام زمینی، ویتامین E و منیزیم مورد..

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *