توصیه‌های طب سنتی برای پیشگیری از گرمازدگی

به گزارش سلامت نیوز محمد رضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که تابستان مزاجی گرم و خشک دارد؛ گفت: تابستان، فصل شادابی سالمندان، بلغمی مزاجان و به طور کلی افرادی با مزاج سرد و تر است ؛ چرا که هوای تابستان، رطوبت و سردی را کاهش می‌دهد.

وی با بیان این که پزشکان بر اساس وضعیت مزاج و شرایط خاص هر شخصی نکاتی را به آن‌ها توصیه می‌کنند؛ ادامه داد: هر فصل تدابیر خاصی دارد و توصیه می شود برای پیشگیری از بیماری و حفظ سلامتی همه نکات پزشکی را رعایت کنند.

او با بیان این که در فصل تابستان بهتر است ناهار کم و سبک باشد، افزود: روزهای تابستان هوا بسیار گرم و قوه هاضمه نسبت به سایر فصول ضعیف‌تر است. به همین علت هموطنان باید از غذاهای سبک و زودهضم مانند مرغ و ماهی بیشتر در وعده‌های غذایی استفاده کنند.

وی با بیان این که هموطنان در فصل تابستان بهتر است از غذاها و چاشنی‌هایی که طبع سرد دارند؛ مانند ماهی، خورشت کدو، ترشی، ماست و خیار استفاده کنند؛ تصریح کرد: به دلیل حرارت بالای فلفل بهتر است از این ادویه در غذا کمتر استفاده کنند.

حاجی حیدری گفت: مصرف میوه و آبمیوه‌هایی همچون زرشک و آب زرشک، شاه‌توت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه سبز، انار، هلو، زردآلو، هندوانه و گریپفروت بسیار مفید است.

این متخصص طب سنتی اظهار کرد: در فصل گرما باید گرسنگی و تشنگی را سریع برطرف کرد؛ چرا که ممکن است حرارت باعث آسیب به معده شود.

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: در فصل تابستان خطر گرمازدگی، کم آبی بدن، مسمومیت غذایی و گزش حشرات بیشتر سلامت کودکان را تهدید می‌کند؛ بنابراین کودکان از ماندن طولانی در نور مستقیم آفتاب و به ویژه در اوج گرما خودداری کرده و آب و مایعات خنک بیشتر میل کنند تا دچار گرمازدگی نشوند.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

همکاری میان دولت، انجمن‌های دیابت و تولیدکنندگان دارو، کلید حل بحران دسترسی بیماران به داروهای نوین

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،رئیس هیات مدیره انجمن دیابت گابریک، علیرضا استقامتی، در سخنانی درباره وضعیت دسترسی بیماران دیابتی به داروهای جدید،

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *