افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف زیاد گوشت قرمز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، نتایج یک بررسی جدید نشان‌ می‌دهد دریافت بیش از اندازه آهن موجود در گوشت قرمز که به «آهن هِم» معروف است می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

متخصصان آمریکایی با انجام آزمایشاتی تازه دریافته‌اند افرادی که بیشترین مواد غذایی سرشار از آهن هِم (که به طور عمده در گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های حیوانی موجود است) مصرف می‌کنند، ۲۶ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.

این مطالعه‌ که ۱۳ اوت در مجله تخصصی Nature Metabolism منتشر شد به تجزیه و تحلیل نمونه خون بیش از ۳۷۵ هزار نفر پرداخته است.

نتایج همچنین نشان داد آهن غیر هِم که در غذاهای گیاهی یافت می‌شود، هیچ ارتباطی با دیابت نوع ۲ ندارد.

«فرانک هو»، پروفسور تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد معتقد است این مطالعه بر اهمیت انتخاب‌های غذایی سالم در پیشگیری از دیابت تأکید می‌کند.

به گفته او، کاهش دریافت آهن هِم به ویژه از طریق گوشت قرمز و اتخاذ یک رژیم غذایی گیاهی می‌تواند راهبرد موثری در کاهش خطر ابتلا به دیابت باشد.

به گزارش دویچه‌وله به نقل از نشریه پزشکی Health Day، آهن هِم از «هموگلوبین»، پروتئین خون که انتقال اکسیژن در گلبول‌های قرمز را تسهیل می‌کند به دست می‌آید. این نوع آهن معمولا در گوشت، مرغ و غذاهای دریایی یافت می‌شود و راحت‌تر از آهن غیرهِم جذب بدن می‌شود.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

دیابت خطر ابتلا به بیماری‌های لثه را افزایش می‌دهد

دیابت خطر ابتلا به بیماری‌های لثه را افزایش می‌دهد محققان دانمارکی هشدار می‌دهند که دیابت می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های لثه را افزایش دهد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر از مدیسن نت، افرادی که به دیابت مبتلا هستند، به دلیل آسیب به رگ‌های خونی کوچک، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های لثه قرار دارند.
بر اساس نتایج این مطالعه، افراد مبتلا به رتینوپاتی دیابتی (آسیب به شبکیه که می‌تواند به نابینایی منجر شود) ۲۱ درصد بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به بیماری متوسط یا شدید لثه هستند. همچنین، افراد مبتلا به نوروپاتی دیابتی (آسیبی که بر اعصاب تأثیر می‌گذارد) ۳۶ درصد بیشتر احتمال دارد که به بیماری‌های شدید لثه مبتلا شوند. در مجموع، افرادی که هم‌زمان به رتینوپاتی و نوروپاتی دیابتی مبتلا هستند، ۵۱ درصد بیشتر در معرض این خطر قرار دارند.
دکتر فرناندو والنتیم بیتنکور، دندانپزشک و محقق ارشد دانشگاه آرهوس دانمارک، توضیح داد که بیماری لثه در صورت عدم درمان می‌تواند به بافت‌های نگه‌دارنده دندان آسیب زده و حتی منجر به از دست رفتن دندان‌ها شود، که این امر به‌طور مستقیم بر توانایی فرد در جویدن، صحبت کردن و حتی عزت نفس او تأثیر می‌گذارد.
این محققان تاکید می‌کنند که کنترل ضعیف قند خون و التهاب ناشی از دیابت می‌تواند به بروز بیماری‌های چشمی مانند رتینوپاتی و همچنین بیماری‌های لثه شدید منجر شود. سطوح بالای کلسترول نیز احتمال ابتلا به بیماری‌های شدید لثه را افزایش می‌دهد.
بیتنکور بر اهمیت توجه ویژه دندانپزشکان به سلامت دهان و دندان افراد دیابتی تأکید کرد و افزود که ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی باید مراقبت‌های جامع‌تری برای بهبود سلامت دهان و دندان این بیماران فراهم کنند.
4o

اطلاعات بیشتر
دیابت

بهترین دمنوش برای دیابت به همراه میزان مصرف

بهترین دمنوش برای دیابت به همراه میزان مصرف شاید شما هم از نوسانات قند خون خسته شده باشید. قرص‌ها و داروهای شیمیایی ممکن است عوارض جانبی داشته باشند، اما طبیعت راه‌حل‌های شگفت‌انگیزی برای ما دارد. دمنوش پایین آورنده قند خون، گنجینه‌ای از خواص درمانی را برای شما تامین می‌کند که می‌تواند به شما در کنترل قند خون کمک کند و به طور طبیعی سلامتی‌تان را بهبود بخشد. این دمنوش‌ها هم خاصیت درمانی و کاهش قند خون دارند و هم در سلامت کلی بدن و تقویت سیستم ایمنی موثر و مفید هستند.
به گزارش سلامت نیوز، دکتر محمد صادق کرمانی دکترای پزشکی درباره دمنوش هایی که قند خون را کاهش می دهند توضیح می دهد: شاید شما هم از نوسانات قند خون خسته شده باشید. قرص‌ها و داروهای شیمیایی ممکن است عوارض جانبی داشته باشند، اما طبیعت راه‌حل‌های شگفت‌انگیزی برای ما دارد. دمنوش پایین آورنده قند خون، گنجینه‌ای از خواص درمانی را برای شما تامین می‌کند که می‌تواند به شما در کنترل قند خون کمک کند و به طور طبیعی سلامتی‌تان را بهبود بخشد. این دمنوش‌ها هم خاصیت درمانی و کاهش قند خون دارند و هم در سلامت کلی بدن و تقویت سیستم ایمنی موثر و مفید هستند.
آیا دمنوش‌ها برای پایین آوردن قند خون مناسبند؟ بله، برخی از دمنوش‌های گیاهی می‌توانند به طور طبیعی به کاهش قند خون کمک کنند. البته، این موضوع به نوع گیاه مورد استفاده، میزان مصرف و شرایط فردی هر شخص بستگی دارد.
بهترین دمنوش پایین آورنده قند خون کدام است؟ بهترین دمنوش پایین آورنده قند خون تنها به یک مورد محدود نمی‌شود و چندین مورد را در برمی‌گیرد. به طور کلی بهترین دمنوش‌های پایین آورنده قند خون عبارتند از:
دمنوش دارچین دمنوش بابونه دمنوش میخک دمنوش به لیمو دمنوش آویشن دمنوش ریحان دمنوش رازیانه دمنوش نعناع دمنوش زنجبیل دمنوش گل قاصدک دمنوش بادرنجبویه دمنوش پونه کوهی دمنوش مریم گلی دمنوش زیره سیاه دمنوش رزماری در ادامه، این دمنوش‌های ضددیابت را برای شما معرفی خواهیم کرد و طریقه‌ی مصرف هر کدام را خواهیم گفت:
دمنوش دارچین مطالعات نشان داده است که دارچین می‌تواند به افرادی که از دیابت نوع ۲ رنج می‌برند کمک کند. به نظر می‌رسد دارچین توانایی بدن در تنظیم قند خون را بهبود می‌بخشد و همچنین کارایی انسولین را افزایش می‌دهد. مصرف منظم دارچین آنزیم‌های اصلی را فعال می‌کند که گیرنده‌های سلولی را برای پاسخ بهتر به تولید انسولین تحریک می‌کنند.
برای تهیه این دمنوش یک عدد چوب دارچین یا یک قاشق چایخوری دارچین را با یک فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد. سپس آن را از صافی رد کرده و نوش جان کنید.
دمنوش بابونه گیاه بابونه قند خون را پایین می‌آورد و با بیرون آوردن قند از خون و قرار دادن آن در ذخایر کبد از عوارض دیابت پیشگیری می‌کند. همچنین بعد از یک روز کاری سخت، هیچ چیز مانند یک فنجان دمنوش بابونه نمی‌تواند به انسان آرامش دهد.
آب را در یک قوری به جوش بیاورید و سپس یک قاشق غذاخوری گل خشک بابونه را به آن اضافه کنید. بگذارید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بجوشد، سپس آن را از روی اجاق بردارید و مصرف کنید.
دمنوش میخک مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۹ منتشر شد نشان داد که عصاره میخک، غنی از پلی فنل است و قند خون بعد از غذا را به میزان قابل توجهی (۲۱.۵ درصد در افراد سالم و ۲۷.۲ درصد در افراد پیش دیابتی) کاهش می‌دهد.
برای تهیه این دمنوش پایین آورنده قند خون ابتدا آب را به جوش آورید. حالا میخک‌های خشک را به آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید دمنوش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم ب..

اطلاعات بیشتر
دیابت

این دارو خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد

این دارو خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد بیمارانی که از قرص‌ها یا داروهای تزریقی استروئیدی استفاده می‌کنند، ۲.۶ برابر بیشتر از بیمارانی که استروئید مصرف نمی‌کنند، در معرض ابتلا به دیابت هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین از upi، بیمارانی که از قرص‌ها یا داروهای تزریقی استروئیدی استفاده می‌کنند، ۲.۶ برابر بیشتر از بیمارانی که استروئید مصرف نمی‌کنند، در معرض ابتلا به دیابت هستند.
به گفته محققان، نتایج این مطالعه در مقیاس بزرگ تأیید می‌کند که اثرات استروئیدها بر سطح قند خون می‌تواند خطر دیابت را افزایش دهد.
استروئیدها برای درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله: آسم، آرتریت روماتوئید، بیماری التهابی روده و سرطان، به منظور تسکین و سرکوب التهاب استفاده می‌شوند.
افرادی که به طور منظم برای کنترل علائم آسم و آرتریت، استروئید مصرف می‌کنند باید از نظر دیابت تحت نظر باشند. این داروها با کاهش حساسیت به انسولین و تداخل با توانایی سلول‌ها در جذب گلوکز، سطح قند خون را افزایش می‌دهند.
هم‌چنین برخی ورزشکاران برای افزایش رشد و قدرت عضلات، رسیدن به اندامی ورزیده و بهبود بخشیدن به عملکرد ورزشی‌شان از قرص‌ها، ژل‌ها، کرم‌ها یا تزریق‌های استروئیدی استفاده می‌کنند که اغلب متأسفانه نتایج منفی به همراه دارد.

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *