چه زمانی به روغن تراپی مو نیاز داریم؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، در واقع، روغن تراپی ضمن اینکه به بهبود رشد و رفع مشکلاتی مانند موخوره یا ریزش کمک می‌کند، ظاهری درخشان و شاداب به موها می‌بخشد.

ممکن است این سوال برای‌تان به وجود بیاید که روغن تراپی چگونه انجام میشود؟ یا اینکه چطور روغن تراپی را انجام دهیم تا تاثیر بیش‌تری داشته باشد؟ در ادامه ضمن پاسخ به سوالات ذکرشده، به بررسی کاربردهای روغن تراپی و معرفی بهترین روغن‌ها می‌پردازیم تا سلامت، زیبایی و لطافت را به موهایتان هدیه دهید.

کاربردهای روغن تراپی مو

ممکن است با شنیدن نام روغن تراپی مو، تصویری از یک روش زیباسازی مو در ذهن‌تان نقش ببندد؛ در حالی که روغن تراپی علاوه بر زیبایی مو به عنوان روشی درمانی برای تقویت و سلامت مو مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه به بررسی کاربردهای روغن تراپی مو می‌پردازیم:

تقویت ریشه مو

روغن تراپی باعث تغذیه و تقویت فولیکول‌های مو می‌شود. این موضوع علاوه بر اینکه استحکام ریشه مو را در پی دارد، از ریزش مو جلوگیری می‌کند.

افزایش رشد مو

یکی از روش‌هایی که با تاثیر بر فولیکول‌هایی مو، رشد بیش‌تر تارهای مو را در پی دارد، روغن تراپی است. در واقع، انجام مستمر روغن تراپی موجب پرپشت شدن مو و افزایش ضخامت تارهای آن می‌شود.

نرم‌کنندگی موها

وز، گره‌خوردگی و عدم شانه‌پذیری راحت مو از جمله مسائلی است که بسیاری از بانوان با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. روغن تراپی می‌تواند لطافت و نرمی را به موها بیفزاید و از این طریق موجب بهبود شانه‌پذیری و کاهش وزن در سطح موها شود.

درخشندگی مو

استفاده مستمر از شامپو و سایر مواد شوینده مو، می‌تواند باعث کاهش درخشندگی آن‌ها شود. در حالی که روغن تراپی، سطح تارهای مو را درخشنده می‌کند و از این طریق شادابی و تمیزی مو را به نمایش می‌گذارد.

کاهش موخوره

موخوره، یکی از نگرانی‌هایی است که بانوان و آقایان را مجبور به کوتاهی قد مو می‌کند. روغن تراپی با تشکیل لایه‌ای محافظ روی ساقه مو از موخوره و شکنندگی بیش از حد تارهای مو جلوگیری می‌کند.

تامین رطوبت مو و کف سر

روغن تراپی برای انواع مو به ‌خصوص موهای خشک، باعث تامین رطوبت و جلوگیری از خشکی پوست سر می‌شود. این موضوع نتایج مثبتی مانند استحکام مو، جلوگیری از ریزش و ظاهر زیبای تارهای مو را در پی دارد.

حفاظت از آسیب‌های محیطی

این روزها که استفاده از ابزارهای حرارتی مو رواج پیدا کرده است، با روغن‌تراپی می‌توانید اثرات منفی این محصولات مانند سوختگی تارهای مو را کاهش دهید. از طرفی روغن تراپی از مو در برابر نور مستقیم خورشید و دیگر آسیب‌ها محافظت می‌کند.

چگونه تشخیص دهیم به روغن تراپی مو نیاز داریم؟

قبل از پاسخ به این سوال که روغن تراپی چگونه انجام میشود؟ باید ببینیم که این عمل برای چه کسانی ضروری است. به طور کلی، روغن تراپی روشی درمانی است که می‌تواند سلامت تارهای مو را ارتقا دهد. معمولا آسیب‌ها و نواقص مو، خود را در ظاهر و حالت مو نشان می‌دهند. بنابراین، اگر از مولفه‌هایی که در ادامه نام می‌بریم، رنج می‌برید؛ بهتر است، روغن تراپی را به بخشی از روتین موهای خود اضافه کنید.

خشکی مو

خشکی مو معمولا موجب تغییر ظاهر و کدر شدن تارهای مو می‌شود. از طرفی، این موضوع می‌توانند موها را شکننده کند و با افزایش وز و کاهش شانه‌پذیری، ظاهر مو را نامرتب نشان دهد. ضمنا خشکی شدید، روی ریزش مو تاثیرگذار است. روغن تراپی با تامین رطوبت و آب‌رسانی مو، روی خشکی مو تاثیر می‌گذارد.

موخوره

اگر از موخوره رنج می‌برید و حتی با کوتاهی موها دوباره با این مشکل روبه‌رو می‌شوید، باید رفع خشکی مو را در اولویت خود قرار دهید. در واقع، روغن تراپی لایه‌ای محافظ روی تارهای مو ایجاد می‌کند و از این طریق، مانع از موخوره و شکنندگی ساقه مو می‌شود.

موهای کدر

عدم لطافت و درخشان نبودن‌ تارهای مو، می‌تواند در زیبایی آن‌ها تاثیر منفی بگذارد. روغن تراپی با افزایش درخشندگی مو، علاوه بر سلامت به زیبایی تارهای مو کمک می‌کند. به طوری که نگرانی بابت حضور در مهمانی یا مجالس مختلف نداشته باشید.

رشد کم مو

برخی مواقع پیش می‌آید که با گذشت زمان یک تا دو تا ماهه، تغییری در طول موهای خود نمی‌بینید یا موهایتان رشد کمی دارد، در چنین شرایطی روغن تراپی می‌تواند به بهبود رشد و پرپشت شدن مو کمک شایانی کند.

بهترین روغن‌ها برای تراپی مو

اگر برای خرید روغن مو و روغن‌تراپی به داروخانه یا مراکز معتبر مراجعه کنید، حتما از تنوع روغن‌ها شگفت‌زده می‌شوید. در این میان، برخی از روغن‌های مو بر حسب تاثیرات مثبت و نظرات کاربران، رتبه بهتری دارند که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم. توجه داشته باشید که انتخاب روغن برای روغن تراپی به نیاز و نوع موهای‌تان بستگی دارد.

روغن نارگیل

یکی از شناخته‌شده‌ترین محصولات مناسب برای روغن‌تراپی، روغن نارگیل است. این روغن به واسطه مواد معدنی، اسیدهای چرب و ویتامین E که دارد موجب لطافت، درخشندگی، افزایش رشد و کاهش موخوره می‌شود.

روغن آرگان

یکی از بهترین روغن‌ها برای تامین نیاز موهای آسیب‌دیده، روغن آرگان است. این روغن مملو از ترکیبات مغذی، ویتامین E و امگا۶ است که به ترمیم تارهای مو کمک شایانی می‌کند.

روغن ماکادمیا

ماکادمیا به عنوانی محصولی مملو از آنتی اکسیدان و ویتامین‌های ضروری مو، می‌تواند موجب افزایش درخشندگی، کاهش موخوره و بهبود رشد مو شود. اما روغن از جمله محصولاتی است که از مو در برابر استفاده از ابزارهای حرارتی مو مانند سشوار و اتو مو جلوگیری می‌کند.

روغن جوجوبا

روغن‌تراپی به کمک روغن جوجوبا به تامین چربی کف سر، کاهش موخوره و نرم‌کنندگی تارهای مو کمک شایانی می‌کند. ضمنا این روغن در افزایش رشد تارهای مو و بهبود شوره سر تاثیرگذار است.

روغن بادام

می‌توان گفت که روغن بادام یکی از قدیمی‌ترین روغن‌هایی است که برای سلامت مو مورد استفاده قرار می‌گیرد. ویتامین E، منیزیم و پروتئین‌های موجود در این روغن، به تقویت تارهای انواع مو کمک می‌کند و باعث نرم‌کنندگی و کاهش شور سر می‌شود.

نحوه انجام روغن تراپی مو

پس از تهیه روغن مناسب برای رفع نیاز مو، این سوال به وجود می‌آید که روغن تراپی مو چگونه انجام میشود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که شیوه روغن تراپی به هدف شما از روغن‌تراپی بستگی دارد. به همین دلیل، برخی از افراد روغن تراپی را قبل از استحمام و برخی بعد از آن انجام می‌دهند. به طور کلی، مراحل روغن تراپی مو عبارتند از:

  • موهای خود را شانه کنید و سپس به چند دسته مجزا تقسیم کنید.
  • روغن را روی کف دست خود بزنید و کمی ماساژ دهید تا گرم شود.
  • متناسب با نوع روغن آن به ساقه مو یا کف سر بزنید.
  • حال وقت آن رسیده است که با انگشتان دست یا ابزار مخصوص، روغن را ماساژ دهید تا جذب ساقه و پوست سر شود.
  • بهتر است موهای خود را به کمک حوله یا دستمال سر بپوشانید
  • در صورت نیاز، تارهای مو را با آب ولرم شستشو دهید.

نکاتی پیش از انجام روغن تراپی مو

توجه داشته باشید که روغن تراپی مو زمانی بهترین نتیجه را ایجاد می‌کند که آن را مستمر انجام دهید. از طرفی، روغنی تهیه کنید که با جنس مو و مشکلی که دارید، مطابقت داشته باشد. بهتر است قبل از روغن تراپی، موهای خود را شانه کنید و شستشو دهید تا روغن و مواد مغذی موجود در آن به تمام بخش‌های مو برسد.

در ادامه، از ماساژ مو و کف سر غافل نشوید. زیرا باعث بهبود تاثیرگذاری روغن بر تارهای مو می‌شود. در آخر، شستشوی مو را با آب ولرم و شامپوی مناسب انجام دهید. در صورتی که روغن تراپی انتخابی به شستشو نیاز دارید، حتما زمان‌بندی مناسب داشته باشید.

آیا همه می‌توانند روغن تراپی مو انجام دهند؟

حالا که می‌دانید روغن تراپی مو چگونه انجام میشود؟ احتمالا از خود بپرسید که آیا همه می‌توانند روغن تراپی را انجام دهند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که روغن تراپی روشی درمانی است که برای انواع مو انجام می‌شود و اثر مخربی برای مو ندارد. اما به طور کلی، افرادی با موهای خشک، آسیب‌دیده، دارای موخوره، شوره سر و ریزش مو، از جمله افرادی هستند که بهتر است روغن تراپی را به بخشی از برنامه‌های سلامت مو خود تبدیل کنند.

کلام آخر

این روزها که افراد به سلامت و زیبایی موهای خود اهمیت می‌دهند، روغن تراپی به بخشی از روتین مو افراد تبدیل شده است و علاوه بر بهبود ظاهر مو، موجب بهبود رشد و کیفیت تارهای مو می‌شود. ما در این مطلب به سوال روغن تراپی چگونه انجام میشود؟ پرداختیم. سپس، کاربردهای روغن تراپی و بهترین روغن‌ها را برای رفع نیازهای مو توضیح می‌دادیم.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

مصرف داروهای مسکن برای دیابتی‌ها مفید است؟

مصرف داروهای مسکن برای دیابتی‌ها مفید است؟ تحقیقات اخیر درباره تأثیر آسپرین بر کاهش قند خون در دیابت نوع ۲ همچنان در حال بررسی است. برخی مطالعات جدید ممکن است تأثیر محدود آسپرین بر قند خون را تأیید یا رد کنند و نشان دهند که استفاده عمومی از آن به عنوان درمان دیابت نوع ۲ مناسب نیست.
تحقیقات جدید نشان داده است که داروی آسپرین به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم منجر می‌شود.بر پایه این گزارش‌،‌ در این تحقیقات، محققان دریافتند که تجویز مسکن درد باعث کاهش التهاب همراه با دیابت نوع 2 می‌شود.
به گزارش سلامت نیوز اما این دارو عوارض جانبی ناخواسته‌ای‌ دارد که می‌تواند توانایی‌های بالقوه خود را در درمان دیابت ایجاد کند.
دکتر «استیون شوئلسون»، پروفسور پزشکی در دانشکده «هاروارد» در «بوستون» گفت: این آزمایش یک آزمایش احتمالاً مختص داروهای خیلی قدیمی است که به دلیل قدیمی بودنشان در غرب استفاده می‌شده است که هیچ کار آزمایی بالینی بر روی آن وجود نداشته است.
در این تحقیقات 286 نفر بین 18 و 75 ساله مبتلا به دیابت نوع دوم مورد بررسی قرار گرفتند.
در شروع این تحقیقات سطح قندخون شرکت‌کنندگان بیش از چند ماه بین 7 تا 9.5 درصد بود؛ انجمن دیابت آمریکا به طور کلی سطح زیر 7 درصد را برای بزرگسالان توصیه می‌کند.
محققان اشاره کردند که داوطلبان به طور تصادفی 48 هفته از داروهای مسکن با دوز 3.5 گرم در هر روز یا یک قرص دارونما را تعیین کردند.
بیش از 48 هفته، افرادی که دارو مصرف کرده بودند سطح A1C خون آنها در مقایسه با افرادی که از دارونما استفاده کرده بودند،‌ کمتر شد.
شوئلسون گفت: اغلب افرادی که دچار سندرم متابولیک-گروهی از عوامل خطر (از جمله دیابت نوع 2) برای بیماری‌های قلبی و عروقی – اغلب در برابر التهاب تعداد سلولهای سفید خون طبیعی بالاتری را نشان می‌دهند.
در این مطالعه، افرادی که داروی مسکن مصرف کرده بودند شاهد کاهش تعداد سلول‌های سفید خون بوده‌اند.
این مطلب که مدتها پیش منتشر شده بود در سال 1403 از سوی سلامت نیوز مورد بررسی مجدد قرار گرفت . نتایج زیر حاصل شد :
تحقیقات اخیر در زمینه تأثیر داروی آسپرین بر کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و همچنین عوارض جانبی آن همچنان در حال بررسی و ارزیابی است. اطلاعات موجود درباره این موضوع شامل یافته‌های قبلی و تحقیقات جدید است که به شرح زیر است:
برخی از مطالعات جدیدتر ممکن است تأثیرات محدودی از آسپرین بر قند خون را تأیید یا رد کنند و ممکن است نشان دهند که استفاده گسترده از آسپرین به عنوان یک درمان برای دیابت نوع 2 مناسب نیست.
مطالعاتی که پیشتر منتشر شده‌اند، از جمله مطالعه‌ای که به تاریخ 2 ژوئیه منتشر شده، نشان داده‌اند که آسپرین، به عنوان یک داروی ضد التهاب، ممکن است تأثیراتی در کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 داشته باشد. این مطالعات نشان داده‌اند که آسپرین می‌تواند التهاب را کاهش دهد که ممکن است به کاهش قند خون کمک کند.
با این حال، آسپرین به‌طور کلی به عنوان یک داروی ضد التهاب و مسکن، عوارض جانبی دارد که ممکن است بر روی توانایی آن در درمان دیابت تأثیر منفی بگذارد. از جمله عوارض جانبی شناخته‌شده آسپرین می‌توان به مشکلات گوارشی، خون‌ریزی و واکنش‌های آلرژیک اشاره کرد.
برای اطلاعات به‌روزتر و مشاوره‌های دقیق‌تر، توصیه می‌شود با پزشک یا متخصص دیابت مشورت کنید. آنها می‌توانند اطلاعاتی درباره جدیدترین تحقیقات و دستورالعمل‌های درمانی را ارائه دهند که بر اساس وضعیت خاص هر بیمار تنظیم شده است.
در مج..

اطلاعات بیشتر
دیابت

دیابت مغز را تا ۴ سال پیرتر می‌کند

دیابت مغز را تا ۴ سال پیرتر می‌کند مطالعه جدید از تأثیرات نگران‌کننده دیابت بر سلامت مغز خبر می‌دهد.
مطالعه‌ای جدید بر اساس اسکن‌های MRI نشان داده است که دیابت می‌تواند مغز را تا چهار سال پیرتر از سن واقعی فرد کند. به گزارش مدیسن نت، محققان سوئدی با تجزیه و تحلیل داده‌های MRI از بیش از ۳۱ هزار فرد در بازه سنی ۴۰ تا ۷۰ سال، به این نتیجه رسیده‌اند که دیابت و پیش دیابت تأثیرات قابل توجهی بر پیری مغز دارند.
«ابیگیل داو»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم، هشدار داد که وجود مغزی مسن‌تر از سن تقویمی ممکن است نشان‌دهنده انحراف از روند طبیعی پیری و یک علامت اولیه برای زوال عقل باشد. او افزود: «با این حال، تغییرات مثبت در سبک زندگی می‌تواند به جلوگیری از پیری زودرس مغز کمک کند.»
مطالعه نشان داد که افرادی که به دیابت مبتلا هستند، میانگین سنی مغزشان ۲ تا ۳ سال بزرگ‌تر از افراد بدون دیابت است، و کسانی که دیابت آن‌ها به خوبی کنترل نمی‌شود، مغزشان به طور متوسط چهار سال بزرگ‌تر از همتایان سالم خود است. همچنین، افرادی که از نظر بدنی فعال بوده و از مصرف سیگار و الکل خودداری می‌کنند، کمتر به پیری زودرس مغز دچار می‌شوند.
داو گفت: «شیوع دیابت نوع ۲ در حال افزایش است و امیدواریم این تحقیقات به پیشگیری از اختلالات شناختی و زوال عقل در افرادی که به دیابت و پیش دیابت مبتلا هستند، کمک کند.»

اطلاعات بیشتر
دیابت

چرا انسولین باید به صورت تزریقی مصرف شود؟

چرا انسولین باید به صورت تزریقی مصرف شود؟ انسولین می‌تواند بخش مهمی در روند مدیریت بیماری دیابت باشد اما بیماران ممکن است تمام نکات درباره مصرف موثر این دارو را ندانند. انجمن دیابت آمریکا (ADA) اطلاعات و نکات زیادی در مورد استفاده از انسولین ارائه کرده است.
انسولین، که برای مدیریت قند خون در دیابت ضروری است، به طور معمول به صورت تزریقی مصرف می‌شود، زیرا اگر به صورت قرص مصرف شود، در طول فرآیند هضم تجزیه می‌شود و اثربخشی خود را از دست می‌دهد. به این دلیل، انسولین باید به زیر پوست تزریق شود تا بتواند به درستی به جریان خون وارد شود و عملکرد خود را داشته باشد.
با توجه به نوع و نیاز بیمار، انسولین در انواع مختلفی موجود است:
انسولین سریع‌الاثر: حدود ۱۵ دقیقه پس از تزریق شروع به کار می‌کند، در حدود یک تا دو ساعت به اوج خود می‌رسد و اثر آن بین دو تا چهار ساعت ادامه دارد.
انسولین منظم یا کوتاه‌الاثر: معمولاً در عرض ۳۰ دقیقه پس از تزریق به جریان خون می‌رسد، دو تا سه ساعت بعد به اوج خود می‌رسد و بین سه تا شش ساعت مؤثر است.
انسولین با اثر متوسط: معمولاً دو تا چهار ساعت پس از تزریق شروع به کار می‌کند، چهار تا ۱۲ ساعت بعد به اوج خود می‌رسد و حدود ۱۲ تا ۱۸ ساعت مؤثر است.
انسولین طولانی‌الاثر: چند ساعت پس از تزریق به جریان خون می‌رسد و تأثیر آن می‌تواند تا ۲۴ ساعت ادامه داشته باشد.
انسولین فوق‌العاده طولانی‌الاثر: در حدود شش ساعت شروع به کار می‌کند، به اوج نمی‌رسد و می‌تواند تا ۳۶ ساعت یا بیشتر دوام بیاورد.
در سال ۲۰۱۵، انسولین استنشاقی به نام «Afrezza» در ایالات متحده معرفی شد. این نوع انسولین به سرعت در ابتدای هر وعده غذایی عمل می‌کند و می‌تواند توسط بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۱ یا نوع ۲ استفاده شود. با این حال، باید توجه داشت که انسولین استنشاقی جایگزین انسولین طولانی‌الاثر نمی‌شود.
انسولین‌ها در قدرت‌های مختلف موجود هستند، و رایج‌ترین قدرت مورد استفاده در ایالات متحده U-100 است، به این معنی که دارای ۱۰۰ واحد انسولین در هر میلی‌لیتر مایع است. این تنوع در نوع و قدرت انسولین به بیماران کمک می‌کند تا درمان متناسب با نیازهای فردی خود را دریافت کنند.

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *