این ۴ میوه مغز را جوان نگه می دارد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین از moshlife، مصرف میوه‌ها به طور کلی مفید است، اما گنجاندن برخی از آنها در رژیم غذایی روزانه می‌تواند به طور ویژه به تقویت سلامت و عملکرد مغز کمک کند. چهار مورد از شاخص‌ترین میوه‌ها برای این منظور عبارتند از:

۱. سیب

سیب حاوی مقدار زیادی کورستین است که به دسته پلی فنول فلاونوئیدها تعلق دارد. مزیت کلیدی کورستین این است که به محافظت از سلول‌های عروقی مغز در برابر استرس اکسیداتیو کمک می‌کند.

سیب

۲. موز

موز دارای غلظت بسیار بالایی از تریپتوفان است. تریپتوفان یک اسید آمینه است که توسط بدن برای تولید پروتئین‌های ضروری مختلف استفاده می‌شود. دو مورد از ضروری‌ترین پروتئین‌های تولید شده توسط تریپتوفان، ملاتونین و سروتونین هستند. ملاتونین برای تنظیم چرخه خواب و بیداری روزانه لازم است و سروتونین اشتها، خلق و خو، میل جنسی و آستانه درد را تنظیم می‌کند. سروتونین هم‌چنین می‌تواند ظرفیت حافظه شما را تقویت کند، به همین دلیل است که موز در فهرست میوه‌های مفید برای حافظه قرار دارد.

موز

۳. پرتقال

پرتقال در جلوگیری از زوال عقل مفید است؛ زیرا ویتامین C موجود در آن با آسیب رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و به تنظیم دوپامین در مغز کمک می‌کند که بر حافظه، تمرکز، انگیزه و خلق و خو اثر مثبت دارد.

پرتقال

۴. آلبالو

ترکیبات موجود در آلبالو با کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب در مغز به محافظت در برابر زوال شناختی ناشی از افزایش سن کمک می‌کند.

آلبالو

لطفاامتیاز دهید
دیابت

۵ ترکیب خوراکی شفابخش برای مهار قند خون

۵ ترکیب خوراکی شفابخش برای مهار قند خون در این مطلب به ۵ ترکیب غذایی موثر اشاره شده که می تواند به مدیریت سطح قند خون کمک کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، بررسی نوسان سطوح انسولین برای حفظ سلامت و تندرستی کلی افرادی که دارای سطوح بالای قند خون هستند، ضروری است. اما در حالی که اکثر مردم به داروهای کنترل قند خون متکی هستند، متخصصان تغذیه معتقدند که انتخاب یک رژیم غذایی سالم همراه با برخی داروهای خانگی می‌تواند به مدیریت قند خون کمک کند.
در این مطلب به ۵ ترکیب غذایی موثر اشاره شده که می تواند به مدیریت سطح قند خون کمک کنند.
ترکیب غلات کامل با پروتئین‌های بدون چربی: غلات کامل مانند کینوا، برنج قهوه‌ای یا جو، کربوهیدرات‌های پیچیده‌ای را فراهم می‌کنند که به آرامی هضم می‌شوند و به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می‌کنند. وقتی این ترکیب با پروتئین‌های بدون چربی مانند مرغ، بوقلمون یا حبوبات همراه شود، باعث سیری می‌شود و به حفظ سطح انرژی پایدار نیز کمک می‌کند. زیرا دارای ترکیب متعادلی از درشت مغذی‌ها، پروتئین و فیبر است که می‌تواند باعث مدیریت قند خون شود.
سبزیجات غیر نشاسته‌ای و چربی‌های سالم: سبزیجات غیر نشاسته‌ای، مانند اسفناج، کلم پیچ و فلفل دلمه‌ای، کالری و کربوهیدرات کمی دارند که آن‌ها را برای کنترل قند خون عالی می‌کند. افزودن چربی‌های سالم از منابعی مانند آووکادو یا روغن زیتون می‌تواند جذب مواد مغذی را بهبود بخشد و یک وعده غذایی رضایت بخش را فراهم کند.
آجیل و انواع توت‌ها: ترکیب آجیل و توت‌ها می‌تواند ترکیبی سالم برای مدیریت بهتر انسولین ایجاد کند. این به این دلیل است که آجیل سرشار از چربی‌های سالم، پروتئین و فیبر است، در حالی که انواع توت‌ها قند کم و آنتی اکسیدان بالایی دارند. این ترکیب به کند کردن هضم کمک می‌کند و باعث آزادسازی مداوم انرژی بدون ایجاد افزایش قند خون می‌شود.
حبوبات و غلات کامل: حبوباتی مانند عدس، نخود و لوبیا سیاه سرشار از فیبر و پروتئین هستند که می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. وقتی این حبوبات با غلات کامل ترکیب شوند، یک منبع پروتئین کامل فراهم شده و باعث تعادل کربوهیدرات‌ها می‌شود.
دارچین و بلغور جو دوسر: این نوع بلغور منبع خوبی از فیبر محلول است که می‌تواند به کاهش سرعت جذب کربوهیدرات‌ها کمک کند. نشان داده شده که دارچین حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد. در نتیجه ترکیب بلغور جو دوسر و دارچین به طور ویژه برای مدیریت قند خون مفید است.

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *