این خوراکی های خوشمزه نمی گذارند لاغر شوید

به گزارش آرمان زنان به نقل از ایت دیس، مقابله با چربی شکمی می تواند خسته کننده باشد. حتی ممکن است علیرغم بهترین تلاش‌هایتان برای کاهش وزن، احساس شکست را در شما ایجاد کند.

کاهش کالری، خوردن پروتئین بیشتر و محدود کردن کربوهیدرات ها روش های محبوبی برای کاهش وزن هستند اما اگر به دنبال لاغری در تابستان و بعد از آن هستید، باید به موارد خاصی توجه کنید.

چربی شکمی می تواند تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله هورمون ها و جنسیت باشد. البته، انتخاب های غذایی شما نیز می تواند نقش مهمی ایفا کند. خوردن کالری بیشتر از مقداری که در یک روز می سوزانید احتمالاً منجر به افزایش وزن می شود که برخی از آن ها ممکن است در محدوده شکم شما باشد؛ علاوه بر این، انواع کالری هایی که انتخاب می کنید می توانند بر وزن و توده چربی شما تأثیر بگذارند.

بر اساس تحقیقات، شکر مهم ترین عامل در چاقی شناخته شده است ؛ اگر می‌توانید یک کار برای از بین بردن چربی شکم انجام دهید، محدود کردن مصرف قند اضافه‌شده ممکن است بهترین گزینه باشد.

علاوه بر رژیم غذایی، استرس نیز می تواند در تجمع چربی های شکمی نقش داشته باشد. اگرچه گفتن آسان تر از انجام دادن است، اما مدیریت استرس از طریق روش های مختلف می تواند به اهداف لاغری شما کمک کند.

مدیتیشن روزانه، ورزش و خواب کافی همگی به کاهش استرس شما کمک می کنند. در کنار سبک زندگی سالم و کم استرس، باید مراقب انتخاب های غذایی خود باشید، زیرا اگر همچنان این 10 چیز را می خورید، هرگز چربی شکم خود را از دست نخواهید داد.

پای

پای یک دسر محبوب است، با این حال، حتی آنهایی که با میوه درست می شوند، می توانند مقدار شگفت انگیزی از شکر اضافه شده را در خود جای دهند.در حالی که همه دستور العمل های پای متفاوت است، شما به راحتی می توانید یک وعده پای را پیدا کنید که حاوی بیش از 25 گرم شکر اضافه شده باشد.

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که زنان بیش از 25 گرم (100 کالری) شکر اضافه در روز مصرف نکنند، در حالی که مردان باید مصرف خود را به 36 گرم (150 کالری) محدود کنند.

این بدان معناست که یک تکه پای می تواند از میزان شکر مورد نیاز شما برای یک روز نیز فراتر برود. دفعه بعد که پای به عنوان دسر ارائه می شود، فقط چند لقمه کوچک را انتخاب کنید تا از مصرف شکر خودداری کنید.

براونی

یکی دیگر از دسرهای دوست داشتنی، براونی ها هستند که به دلیل محتوای قندشان روند کاهش وزن را به شدت کند می کنند.

هنگام درست کردن براونی های خانگی، ممکن است به راحتی دستور العمل هایی را بیابید که شامل ۲ فنجان شکر است، البته شکری که ممکن است در چیپس های شکلاتی که استفاده می کنید نیز وجود داشته باشد که به راحتی می تواند منجر به قند بسیار بالا شود و از دستیابی به اهداف کاهش چربی شکم جلوگیری کند.

هنگام پخت بروانی در خانه، می توانید از چیپس های شکلات تلخ کم شکردر براونی خود استفاده کنید؛ علاوه بر این، جایگزین کردن مقداری از شکر با سس سیب شیرین نشده را به عنوان روش دیگری برای کاهش قند در نظر بگیرید.

ماست کم چرب

اگرچه ماست کم‌چرب به عنوان یک غذای رژیمی به بازار عرضه می‌شود، اما اغلب منبع قند افزوده است. به عنوان مثال، یک فنجان جداگانه می تواند بیش از 17 گرم شکر داشته باشد. در حالی که این میان وعده ممکن است حاوی کمتر از 150 کالری باشد و به عنوان یک گزینه سالم به نظر برسد، می تواند روند کاهش وزن شما را کند کند.

در عوض، به دنبال پروتئین بالاتر و ماست کم قند باشید. این تعویض علاوه بر کاهش مصرف شکر، پروتئین موجود در رژیم غذایی شما را افزایش می دهد که می تواند منجر به سیری بیشتر و دریافت کالری کمتر در طول روز شود.

گرانولا

گرانولا چه به عنوان رویه ماست استفاده شود و چه در یک کاسه با شیر از آن لذت ببرید، می تواند از کاهش چربی شکم شما جلوگیری کند. شاید تعجب کنید که بدانید نصف فنجان گرانولا می تواند بیش از 200 کالری داشته باشد. این مقدار نسبتاً کم است ولی وقتی به عنوان جایگزین غلات می خورید، ممکن است دو یا سه برابر این مقدار مصرف کنید.

گرانولا اغلب با روغن، آجیل، دانه ها و شکر اضافه شده درست می شود که همگی به یک غذای پر کالری کمک می کنند. در حالی که آجیل، دانه‌ها و جوی دوسر موجود در گرانولا به دلیل محتوای پروتئین و فیبر، مواد سیرکننده‌ای هستند، قند اضافه شده، میوه‌های خشک و روغن می‌توانند منبع کمتر ایده‌آلی برای دریافت کالری باشند.

دفعه بعد که مقداری گرانولا را برای خود سرو می‌کنید، مقدار کمی از آن را بچسبانید، یا در نظر بگیرید که دسته‌ای در خانه بسازید که در آن شکر و روغن کمتری نسبت به گزینه‌های تجاری ساخته شده است.

بار غلات

بار غلات، یک گزینه محبوب برای صبحانه‌های آماده است، با این حال چندان مناسب صبحانه نیستند. اکثر گزینه‌ها حاوی حداقل پروتئین و فیبر هستند و شما را برای مدتی سیر نگه می دارند، به‌علاوه، قند زیادی که در بسیاری از این بارها وجود دارد برای سلامتی شما و کاهش وزن

اگر به دنبال گزینه ای برای وعده های غذایی سریع هستید، یک بار با کمتر از 6 گرم شکر اضافه، حداقل 8 گرم پروتئین و 2 گرم فیبر را انتخاب کنید. بارهای شکلات تیره و انجیر می توانند گزینه مناسبی باشند. آنها همچنین گیاهی هستند و 5 گرم فیبر سیرکننده دارند.

کنسرو میوه

میوه های کنسرو شده و پرتقال ماندارین شیرین شده ممکن است برخی از محبوب ترین اقلام در این دسته باشند اما گزینه های مملو از شربت می تواند درصد قند بالایی داشته باشد. ناگفته نماند که بیشتر این میوه فرآوری شده فیبر کمتری نسبت به میوه کامل دارد.

اگر میوه‌های بسته‌بندی شده راهی برای تشویق فرزندانتان به خوردن محصولات بیشتر است، به دنبال گزینه‌هایی باشید که بدون شیرین‌کننده‌های اضافه ساخته شده‌اند. وقتی به حقایق تغذیه ای نگاه می کنید، نباید شکر اضافه ای را مشاهده کنید و شیرینی آن باید به طور طبیعی از خود میوه بیاید.

سس باربیکیو

یک راه برای خوش طعم کردن گوشت کبابی،اضافه کردن سس باربیکیو به آن است که ممکن است شکر بالایی داشته باشد. دو قاشق غذاخوری سس می تواند حدود 10 گرم شکر داشته باشد و بسیاری از آنها در هنگام پخت و پز از این مقدار بیشتر استفاده می کنند.

حتی ممکن است شربت ذرت را قبل از گوجه فرنگی در لیست مواد تشکیل دهنده مارک های معروف سس BBQ مشاهده کنید.

اگر به دنبال کاهش قندی هستید که از سس BBQ دریافت می کنید، اما همچنان می خواهید به گوشت خود طعم بدهید، سعی کنید آنها را با گیاهان، ادویه جات ترشی جات، سیر، خردل و سرکه سیب برای طعم دادن بدون شکر، مرینیت کنید.

کنسرو لوبیا پخته

لوبیا پخته که اغلب در کنار گوشت های کبابی مصرف می شود، منبع دیگری از قند اضافه است. نصف فنجان لوبیا پخته شده کنسرو شده می تواند 10 گرم شکر داشته باشد که برای اهداف کاهش چربی شکم شما ایده آل نیست.

لوبیا منبعی از فیبر و پروتئین سیرکننده است، بنابراین می تواند یک غذای مهم برای کاهش وزن و سلامت کلی باشد. لوبیاهای پخته خانگی با استفاده از شکر کمتر ممکن است جایگزین خوبی باشد یا طعم لوبیا پخته را به طور کلی با سالاد لوبیا سیاه که حاوی سبزیجاتی مانند ذرت، گوجه فرنگی و پیاز است عوض کنید.

بیسکوییت و سس

اگرچه این غذا حاوی قند زیادی نیست، اما کالری زیادی را در یک بسته نسبتا کوچک قرار می دهد. یک بیسکویت تنها با یک وعده سس می تواند تقریباً 500 کالری داشته باشد که بسیاری از آنها از کربوهیدرات های کم فیبر و چربی اشباع شده به دست می آیند. یک وعده غذایی پرکالری مانند این که پروتئین و فیبر سیر کننده نسبتاً کمی دارد، می تواند منجر به میان وعده های بیشتر در طول روز شود و روند کاهش وزن شما را کندتر کند.

دفعه بعد، سس را کنار بگذارید و از بیسکویت با مقداری پروتئین و سبزیجات بدون چربی لذت ببرید، مانند سفیده تخم مرغ مخلوط شده با قارچ و فلفل دلمه ای برای یک وعده غذایی با فیبر و پروتئین بالاتر.

میوه خشک شده

اگر می خواهید چربی شکم خود را از بین ببرید، میوه های خشک را کنار بگذارید! میوه های خشک می توانند منبع فیبر و آهن باشند، اما بسیاری از انواع آن حاوی قند افزوده قابل توجهی هستند. در واقع، احتمالاً یک شیرین کننده را می بینید که به عنوان دومین عنصر از مواد تشکیل دهنده میوه خشک فهرست شده است.کشمش به طور سنتی شامل شکر اضافه نمی شود، اما اکثر انواع دیگر آن را شامل می شود. بهتر است به میوه کامل بچسبید، زیرا می تواند حاوی فیبر و حجم بیشتری در هر وعده باشد. اما اگر میوه‌های خشک برای شما ضروری است، میوه‌های بدون قند اضافه‌شده را انتخابکنید تا به کاهش وزن شما کمک کند.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

سونامی هزینه‌های بسیار بالای دیابت در راه است/ اثبات ارتباط بین فقر و بیماری قند

سونامی هزینه‌های بسیار بالای دیابت در راه است/ اثبات ارتباط بین فقر و بیماری قند رئیس انجمن دیابت گابریک ایران می‌گوید: موضوع دیابت ورای وزارت بهداشت و یک بحث ملی است و دولت باید به طور جدی و با حساسیت بالا باید پیگیر آن باشد وگرنه در آینده با سونامی هزینه‌های مالی بسیار بسیار بالای ناشی از این بیماری مواجه خواهیم شد که توان پرداخت آن را نخواهیم داشت.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا – علیرضا استقامتی در گفت و با خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت ایرنا بر این باور است: هزینه‌ای که برای یک فرد دیابتی می‌شود، ۲ تا ۴ برابر یک فرد غیردیابتی است؛ ما با روند فزاینده ابتلا به دیابتی که داریم، قطعا در آینده‌ای نه چندان دور با مشکلات عدیده‌ای در تامین هزینه‌های درمانی و مراقبت از بیماران دیابتی روبرو می‌شویم. چون درمان‌های دیابت در خیلی از مواقع گران قیمت هستند. ضمن این که هزینه عوارض بیماری دیابت هم به آن اضافه می‌شود.
این متخصص غدد می افزاید: فردی که به دیابت مبتلا می‌شود، ممکن است به مشکلات چشمی، قلبی، کلیوی و اندام‌ها هم دچار شود که این‌ها نیاز به بستری شدن در بخش‌ها، آی سی یو، سی سی یو، لیزر درمانی، دیالیز، پیوند عضو و خدایی ناکرده قطع اندام دارد که هزینه‌های بسیار بالایی برای فرد و نظام سلامت خواهد داشت.
متن گفت و گو با این فوق تخصص غدد و استاد دانشگاه تهران در پی می‌آید:
وضعیت دیابت در دنیا و ایران چگونه است؟ بیماری دیابت یک بیماری بسیار شایع است . در دنیا بیش از ۴۶۰ میلیون نفر فرد مبتلا به دیابت وجود دارد که این بر مبنای آمار اطلس دیابت ۲۰۲۱ میلادی است. اکنون یعنی در سال ۲۰۲۴ میلادی قطعا شیوع دیابت در دنیا بیشتر شده است و شاید از نیم میلیارد نفر نیز عبور کرده باشد.
در کشور ما طبق آخرین بررسی ها که مربوط به حدود ۴ سال پیش است، ۷ میلیون دیابتی داشته‌ایم که احتمالا تعدادشان اکنون بیشتر است. البته این روند در تمام دنیا رو به افزایش است. ما نمی‌توانیم این روند را متوقف کنیم بلکه باید تلاش خود را بکنیم که این روند متوقف شود.
ارتباط دیابت با سبک زندگی چیست؟ این بیماری ارتباط خیلی نزدیکی با شیوه و سبک زندگی دارد. برای مثال افرادی که فعالیت فیزیکی ندارند و چاق‌ترند، بیشتر دیابت می‌گیرند. شما در دنیا می‌بینید که شیوع چاقی رو به افزایش و به تبع آن تعداد دیابتی‌ها نیز رو به فزونی گرفته است. متاسفانه شیوه زندگی ما از شیوه زندگی با فعالیت فیزیکی زیاد به شیوه زندگی با فعالیت فیزیکی کم، تبدیل شده است و اغلب به افرادی کم یا بی تحرک تبدیل شده ایم.
در همه دنیا اثبات شده است در مناطقی که فست فودها وجود دارد ، در مقایسه با مناطقی که رستوران‌های معمولی بیشتر است، شیوع دیابت فزونی دارد
تغذیه‌هایمان همه ناسالم است. غذاهایی که خیلی ساده و ارزان در دسترس هستند، به اسم فست فود در سبد تغذیه ما قرار گرفته اند. این غذاها خیلی سریع آماده می‌شوند و بسیار ساده و ارزان در دسترس ما هستند.
در همه دنیا اثبات شده است که در مناطقی که فست فودها وجود دارد در مقایسه با مناطقی که رستوران‌های معمولی بیشتر است، شیوع دیابت فزونی دارد؛ این یک امر مطالعه و اثبات شده است.
در آمریکا در برخی از محلات، اجازه وجود رستوران‌های فست فود را نمی‌دهند. به این دلیل که فست فودها غذاهای بدی هستند چه از نظر مواد اولیه، چه از نظر روغن. طبیعی است که فست فودی که به قیمت ۲ یا ۳ دلار به شما می‌دهند از نظر کیفیت قابل مقایسه با غذای سالم و خوبی که در رستوران ها در قبال پرداخت ۸۰ دلار ارائه می‌شود، نیست.
تغذی..

اطلاعات بیشتر
دیابت

علائم هشدار دهنده قند خون بالا در چهره شما!

علائم هشدار دهنده قند خون بالا در چهره شما! افزایش قند خون نه تنها سلامت داخلی بدن را تهدید می‌کند، بلکه می‌تواند اثرات مشهودی بر چهره داشته باشد. از خشکی و پوسته‌پوسته شدن پوست تا تورم و عفونت‌های پوستی، این علائم هشداردهنده ممکن است نشان‌دهنده مشکلات جدی در کنترل قند خون باشند و نیاز به توجه فوری دارند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از العالم، به گفته دکتر جان کوین عضو کلینیک‌های کوین، علائم آشکار قند خون بالا می‌تواند در صورت شما ظاهر شود.
کوین گفت: پوست بزرگترین عضو بدن است، بنابراین بدیهی است که به ویژه پوست ناحیه صورت تحت تأثیر سطح بالای قند خون قرار گیرد. همانطور که پوسته پوسته شدن پلک‌ها ممکن است نشان دهنده یک عارضه جدی باشد.
او ادامه داد: زانتلاسما نوعی چربی نرم، زرد و چرب است که در زیر پوست شکل می‌گیرد. اغلب این برجستگی‌ها مانند جوش‌ها به نظر می‌رسند، اما تفاوت آن‌ها با جوش‌های معمولی این است که زرد می‌شوند. علاوه بر صورت، این برآمدگی‌ها می‌توانند در باسن، ران، زانو و آرنج نیز ظاهر شوند.
قند خون بالا (هایپرگلیسمی) می‌تواند علائم ظاهری در چهره افراد ایجاد کند. برخی از این علائم هشداردهنده شامل موارد زیر است:
خشکی و پوسته‌پوسته شدن پوست: کم‌آبی بدن ناشی از قند خون بالا ممکن است منجر به خشکی و پوسته‌پوسته شدن پوست صورت شود. تورم صورت: به دلیل عدم تعادل مایعات در بدن، صورت ممکن است متورم و پف‌کرده به نظر برسد. زخم‌های دیر التیام‌یابنده: زخم‌ها و بریدگی‌های کوچک در صورت ممکن است به کندی بهبود یابند، نشانه‌ای از مشکلات در گردش خون و ترمیم بافت‌ها. جوش و عفونت‌های پوستی: قند خون بالا می‌تواند سبب افزایش عفونت‌های پوستی مانند جوش‌ها، آبسه‌ها یا التهاب‌های پوستی شود. پف زیر چشم‌ها: عدم تعادل قند خون می‌تواند باعث پف‌کردگی در ناحیه زیر چشم‌ها شود، که ممکن است با خستگی و بی‌خوابی مرتبط باشد. این علائم هشداردهنده نشانگر نیاز به بررسی قند خون و مدیریت آن برای جلوگیری از عوارض جدی‌تر هستند.
کوین هشدار داد که برچسب‌های پوستی روی پلک‌ها نیز ممکن است نشان دهنده سطح کنترل نشده قند خون باشد. عفونت‌های پوستی، خارش پوست خشک و ناحیه تیره تری از پوست با احساس مخملی از دیگر علائم هشدار دهنده مربوط به پوست است.

اطلاعات بیشتر
دیابت

میوه های ممنوعه برای کودکان مستعد دیابت

میوه های ممنوعه برای کودکان مستعد دیابت کودکانی که مستعد ابتلا به دیابت نوع ۱ هستند و موز، جو و ماست می‌خورند بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.
در مطالعه‌ای که در موسسه سلامت و رفاه رژیم غذایی فنلاند انجام شده است گندم نیز به عنوان یک عامل خطر برای شکل خودایمنی دیابت تشخیص داده شد. در سوی مقابل سبزیجاتی مانند بروکلی، کلم و گل‌کلم اثر محافظتی دارند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از یورونیوز، پروفسور سووی ویرتانن، محقق در موسسه سلامت و رفاه رژیم غذایی فنلاند که هدایت این تحقیق را بر عهده داشت، در این باره می‌گوید: «این واقعیت که برخی از میوه‌ها حاوی آفت‌کش‌ها هستند ممکن است توضیح دهد که چرا برخی از آن‌ها باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۱ می‌شوند، اما برخی دیگر احتمال ابتلا به آن را کم می‌کنند.»
در پژوهش انجام شده ۵ هزار و ۶۷۴ کودک فنلاندی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به این بیماری بودند، از بدو تولد تا سن شش سالگی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته‌ها نشان داد ۹۴ نفر از این کودکان تا سن شش سالگی به دیابت نوع ۱ و ۲۰۶ نفر دیگر نیز به خودایمنی جزایری مبتلا شدند.
محققان ۳۴ گروه غذایی مختلف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که هر چه کودکان اغذیه‌هایی مانند موز، جو دوسر یا چاودار (گیاهی از خانواده گندمیان که دانه‌اش برای تهیه آرد و نان استفاده می‌شود) بیشتر مصرف کنند، خطر ابتلا به این بیماری در آن‌ها بیشتر می‌شود.
این یافته ممکن است والدین را گیج کند چرا که به گفته خانم ویرتانن «بسیاری از خوراکی‌هایی که ما پیدا کردیم و با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۱ و روند بیماری مرتبط هستند، بخشی از یک رژیم غذایی سالم محسوب می‌شوند.»
محققان می‌گویند نظر می‌رسد در سوی مقابل، خوردن توت فرنگی، بلوبری (سیاه‌گیله)، تمشک، انگور فرنگی سیاه و سایر انواع توت‌ها از کودکان در برابر این بیماری محافظت کند. در واقع هرچه این مواد غذایی بیشتر مصرف شوند، خطر ابتلا به دیابت در کودکان پایین‌تر می‌آید.
از آن‌جا که توت‌ها غنی از ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول‌ها هستند، تصور می‌شود که می‌توانند التهاب مرتبط با ابتلا به دیابت نوع ۱ را کاهش دهند.
از سوی دیگر، میوه‌ها ممکن است حاوی مواد مضری باشند که در توت‌ها وجود ندارد. به عنوان مثال توت‌ها می‌توانند فاقد آفت‌کش‌هایی باشند که در میوه‌های دیگر یافت می‌شوند.
پژوهشگران با این وجود می‌گویند هنوز زود است که بتوان توصیه‌ای غذایی برای نوزادان یا خردسالان در این خصوص داشت.
دکتر ویرتانن می‌گوید: «تصور می‌شود دیابت نوع ۱ به دلیل ترکیبی از ژنتیک و سایر عواملی که هنوز به طور کامل شناخته نشده‌اند ایجاد می‌شود. اما ما بیشتر از این نمی‌دانیم. هیچ چیزی وجود ندارد که نشان دهد سبک زندگی در این امر نقش دارد.»
نتایج پژوهش تازه قرار است به زودی در نشست سالانه انجمن اروپایی مطالعات دیابت در مادرید ارائه شود.

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *