نوشیدنی های معجزه گر برای مقابله با مشکلات گوارشی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از انلی مای هلث، رفلاکس اسید و ناراحتی گوارشی بعد از شام می تواند شب شما را خراب کند. راه حل این مشکل رایج ممکن است فقط یک نوشیدنی تسکین دهنده باشد. از داروهای سنتی مانند چای زنجبیل گرفته تا نوشیدنی‌های مد روز مانند کامبوچا، می‌توانند به کاهش اسیدیته و آرامش معده شما کمک کنند. بیایید به انواع نوشیدنی‌هایی بپردازیم که می‌توانند با اسیدیته بعد از صرف غذا مبارزه کنند و سلامت گوارش شما را تقویت کنند.

چای زنجبیل

خواص ضد التهابی و ضد تهوع طبیعی زنجبیل، آن را به یک درمان عالی برای مشکلات گوارشی تبدیل کرده است.

طرز تهیه چای زنجبیل:

  • ریشه زنجبیل را پوست بگیرید و برش دهید.
  • آب را بجوشانید و تکه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.
  • اجازه دهید حدود 10 دقیقه بجوشد.
  • چای را در یک فنجان صاف کنید.
  • در صورت تمایل عسل یا لیمو را برای طعم دادن به آن اضافه کنید.

نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل بعد از شام می تواند به تحریک هضم و کاهش احتمال رفلاکس اسید کمک کند.

چای زنجبیل

چای نعناع فلفلی

نعناع یکی دیگر از گیاهانی است که برای فواید گوارشی آن شناخته شده است. ماهیچه های دستگاه گوارش را شل می کند که می تواند به تسکین نفخ و گاز کمک کند.

طرز تهیه چای نعناع فلفلی:

  • اگر از برگ های تازه استفاده می کنید، آن ها را کمی له کنید تا روغن آن آزاد شود.
  • برگ ها یا چای کیسه ای را در یک فنجان قرار دهید.
  • روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دم بکشد.
  • برگ ها یا چای کیسه ای را بردارید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

چای نعناع فلفلی می تواند پس از یک وعده غذایی سنگین تسکین دهنده گوارش شما باشد، این نوشیدنی هضم را بهبود می بخشد و علائم رفلاکس اسید را کاهش میدهد.

نعناع فلفلی

چای رازیانه

دانه های رازیانه حاوی ترکیباتی هستند که می توانند به آرامش عضلات معده و کاهش گاز و نفخ کمک کنند.

طرز تهیه چای رازیانه:

  • دانه های رازیانه را کمی له کنید.
  • دانه ها را به یک فنجان اضافه کنید و آب جوش را روی آنها بریزید.
  • بگذارید 10 دقیقه دم بکشد.
  • این ترکیب را صاف کنید و بنوشید.

نوشیدن چای رازیانه بعد از شام می تواند به کاهش اسیدیته معده و بهبود هضم کمک کند.

رازیانه

آب آلوئه ورا

آلوئه ورا فقط برای مراقبت از پوست نیست؛ همچنین می تواند دستگاه گوارش را آرام کند. خواص ضد التهابی آن می تواند به آرام کردن پوشش معده و کاهش تحریک کمک کند.

نحوه استفاده از آب آلوئه ورا:

آب آلوئه ورا را مستقیماً بنوشید یا اگر طعم آن خیلی قوی بود آن را با آب رقیق کنید.

نوشیدن آب آلوئه ورا قبل یا بعد از شام می تواند به کاهش احساس سوزش مرتبط با رفلاکس اسید کمک کند.

آب آلوئه ورا

کومبوجا

کامبوجا، یک چای تخمیر شده، به دلیل محتوای پروبیوتیک آن محبوبیت پیدا کرده است. باکتری های خوب موجود در کامبوجا می توانند به تعادل میکروبیوم روده و به هضم بهتر و کاهش اسیدیته کمک کنند.

نحوه استفاده از کومبوجا:

  • یک لیوان کوچک (حدود 4 اونس) کومبوچا را همراه یا بعد از غذا بنوشید.
  • مصرف منظم کامبوچا می تواند به حفظ سلامت روده و کاهش مشکلات گوارشی کمک کند.

کومبوجا

چای بابونه

چای بابونه به دلیل اثرات آرام بخش آن شناخته شده است، همچنین دارای خواصی است که می تواند به هضم غذا کمک کند. این دمنوش می تواند به کاهش التهاب معده و شل شدن عضلات گوارشی کمک کند.

طرز تهیه چای بابونه:

  • چای کیسه ای یا گل های خشک شده را در یک فنجان قرار دهید.
  • روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دم بکشد.
  • چای کیسه ای را بردارید یا گل ها را صاف کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

چای بابونه یک نوشیدنی عالی برای بعد از شام است که باعث آرامش و راحتی گوارش می شود.

بابونه

نتیجه گیری

گنجاندن این نوشیدنی‌های گوارشی در روتین شما می‌تواند تفاوت قابل توجهی در مدیریت اسیدیته شام و ارتقای سلامت کلی گوارش ایجاد کند.. بنابراین، دفعه بعد که سوزش را احساس کردید، یکی از این نوشیدنی های آرام بخش را امتحان کنید.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

۵ ترکیب خوراکی شفابخش برای مهار قند خون

۵ ترکیب خوراکی شفابخش برای مهار قند خون در این مطلب به ۵ ترکیب غذایی موثر اشاره شده که می تواند به مدیریت سطح قند خون کمک کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، بررسی نوسان سطوح انسولین برای حفظ سلامت و تندرستی کلی افرادی که دارای سطوح بالای قند خون هستند، ضروری است. اما در حالی که اکثر مردم به داروهای کنترل قند خون متکی هستند، متخصصان تغذیه معتقدند که انتخاب یک رژیم غذایی سالم همراه با برخی داروهای خانگی می‌تواند به مدیریت قند خون کمک کند.
در این مطلب به ۵ ترکیب غذایی موثر اشاره شده که می تواند به مدیریت سطح قند خون کمک کنند.
ترکیب غلات کامل با پروتئین‌های بدون چربی: غلات کامل مانند کینوا، برنج قهوه‌ای یا جو، کربوهیدرات‌های پیچیده‌ای را فراهم می‌کنند که به آرامی هضم می‌شوند و به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می‌کنند. وقتی این ترکیب با پروتئین‌های بدون چربی مانند مرغ، بوقلمون یا حبوبات همراه شود، باعث سیری می‌شود و به حفظ سطح انرژی پایدار نیز کمک می‌کند. زیرا دارای ترکیب متعادلی از درشت مغذی‌ها، پروتئین و فیبر است که می‌تواند باعث مدیریت قند خون شود.
سبزیجات غیر نشاسته‌ای و چربی‌های سالم: سبزیجات غیر نشاسته‌ای، مانند اسفناج، کلم پیچ و فلفل دلمه‌ای، کالری و کربوهیدرات کمی دارند که آن‌ها را برای کنترل قند خون عالی می‌کند. افزودن چربی‌های سالم از منابعی مانند آووکادو یا روغن زیتون می‌تواند جذب مواد مغذی را بهبود بخشد و یک وعده غذایی رضایت بخش را فراهم کند.
آجیل و انواع توت‌ها: ترکیب آجیل و توت‌ها می‌تواند ترکیبی سالم برای مدیریت بهتر انسولین ایجاد کند. این به این دلیل است که آجیل سرشار از چربی‌های سالم، پروتئین و فیبر است، در حالی که انواع توت‌ها قند کم و آنتی اکسیدان بالایی دارند. این ترکیب به کند کردن هضم کمک می‌کند و باعث آزادسازی مداوم انرژی بدون ایجاد افزایش قند خون می‌شود.
حبوبات و غلات کامل: حبوباتی مانند عدس، نخود و لوبیا سیاه سرشار از فیبر و پروتئین هستند که می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. وقتی این حبوبات با غلات کامل ترکیب شوند، یک منبع پروتئین کامل فراهم شده و باعث تعادل کربوهیدرات‌ها می‌شود.
دارچین و بلغور جو دوسر: این نوع بلغور منبع خوبی از فیبر محلول است که می‌تواند به کاهش سرعت جذب کربوهیدرات‌ها کمک کند. نشان داده شده که دارچین حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد. در نتیجه ترکیب بلغور جو دوسر و دارچین به طور ویژه برای مدیریت قند خون مفید است.

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *