عفونت قارچی واژن با سیر درمان می شود؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث، تحقیقات نشان می‌دهد که داروهای ضد قارچی مانند فلوکونازول معمولاً درمان‌های مؤثری برای عفونت‌های قارچی هستند. با این حال بسیاری از مردم درمان های جایگزین مانند ماست، سرکه و سیر را نیز امتحان می کنند.

سیر، ممکن است خواص ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی داشته باشد. برخی شواهد نشان می دهد که سیر برای عفونت های قارچی مفید است، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

چه زمانی عفونت قاررچی ایجاد می شود؟ اگر مخمر (قارچ) کاندیدا بیش از حد رشد کند، عفونت های مخمری ایجاد می شود که ممکن است در مری، دهان یا واژن رخ دهد.

عفونت های مخمری واژن بسیار رایج هستند، به طوری که حدود 70 درصد از زنان در مقطعی از زندگی خود به این عفونت مبتلا می شوند.

عفونت قارچی چیست؟

کاندیدا معمولاً به مقدار کم در بدن شما وجود دارد ولی اگر تعادل طبیعی میکروب ها تغییر کند و مخمر بیش از حد رشد کند، عفونت قارچی ایجاد می شود.

عفونت های قارچی واژن یک نوع شایع عفونت قارچی است. علائم آن عبارتند از:

  • سوزش، تورم و قرمزی واژن و فرج (ارگان تناسلی خارجی زن)
  • درد هنگام ادرار کردن و در حین رابطه جنسی
  • خارش شدید در داخل واژن و اطراف آن 
  • درد
  • ترشحات غلیظ، سفید و بی بو که اغلب شبیه پنیر کوتاژ است

برخی از افراد بیشتر از دیگران به عفونت های قارچی واژن مبتلا می شوند. افراد در معرض خطر عبارتند از کسانی که باردار هستند، از قرص های ضد بارداری استفاده می کنند، دیابت دارند یا اخیرا آنتی بیوتیک مصرف کرده اند.

 

آیا می توان از سیر برای درمان عفونت قارچی استفاده کرد؟

هزاران سال است که مردم از سیر برای درمان عفونت ها استفاده می کنند زیرا خواص ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی آن دارد.

شما نیز ممکن است از مکمل های خوراکی یا موضعی سیر برای درمان عفونت قارچی استفاده کنید. این مکمل ها بدون نسخه به فروش می رسند.

با این حال مطمئن شوید که فقط از درمان های موضعی به صورت خارجی استفاده می کنید. کرم ها را داخل واژن قرار ندهید. در صورت بروز عوارض جانبی نامطلوب از جمله خارش و قرمزی بلافاصله کرم را بشویید.

بهتر است قبل از استفاده از داروهای خانگی، از جمله مکمل های سیر، با یک پزشک زنان وزایمان  مشورت کنید. سازمان غذا و دارو (FDA) مصرف مکمل ها را به حداقل می رساند.

اثرات مکمل های سیر نیز به نسبت دوز، دفعات استفاده و تداخل با سایر داروها بستگی دارد. قبل از شروع هر مکملی با یک پزشک یا داروساز صحبت کنید.

آنچه پژوهش می گوید

یک مطالعه منتشر شده در سال 2015، اثرات قرص سیر خوراکی را با فلوکونازول، یک ضد قارچ مقایسه کرد. محققان دریافتند که قرص سیر جایگزین خوبی برای درمان و کاهش علائم عفونت قارچی است.

با این حال، تحقیقات کافی برای دانستن اینکه آیا قرص‌ها و کرم‌های سیر می‌توانند با خیال راحت جایگزین درمان‌های رایج عفونت قارچی شوند، وجود ندارد.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) و کالج آمریکایی زنان و زایمان (ACOG) هنوز فلوکونازول و سایر عوامل ضد قارچی مشابه را برای درمان استاندارد عفونت قارچی توصیه می کنند.

 

عوارض جانبی سیر

قبل از استفاده از مکمل های خوراکی یا موضعی سیر، در صورت داشتن علائم عفونت قارچی حتماً برای تشخیص به پزشک مراجعه کنید. سیر ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند و با سایر داروها تداخل داشته باشد.

مصرف سیر، به ویژه زمانی که به صورت خام باشد، ممکن است باعث بوی بدن، سوزش سر دل و ناراحتی معده شود. 

سایر خطرات مکمل های خوراکی و موضعی سیر عبارتند از:

  • می تواند منجر به تشخیص نادرست و تاخیر در درمان شود: از هر سه نفری که داروی عفونت مخمری خریداری می کنند، دو نفر عفونت فعال ندارند. این می تواند درمان سایر نگرانی ها، مانند عفونت مقاربتی (STI) یا واژینوز باکتریایی (BV) را به تاخیر بیندازد.
  • خطر خونریزی را افزایش می دهد: اگر داروهای رقیق کننده خون مانند کومادین (وارفارین) مصرف می کنید یا در شرف جراحی هستید،مصرف این مکمل می تواند مشکل ساز باشد.
  • احتمالاً برای افراد باردار ناایمن است: محققان همچنین ایمنی مکمل های خوراکی و موضعی سیر را در افرادی که باردار یا شیرده هستند بررسی نکرده اند.
  • ممکن است با داروها و سایر مکمل ها تداخل داشته باشد: مکمل های خوراکی سیر ممکن است با ساکویناویر که ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) را درمان می کند، تداخل داشته باشد. سیر همچنین می تواند با سایر گیاهان و مکمل ها تداخل داشته باشد.
  • ممکن است داروهای ضد بارداری ضعیف باشند: کرم ها و شیاف های ساخته شده با سیر بر پایه روغن هستند. این درمان‌های موضعی می‌توانند کاندوم‌ها و دیافراگم‌های لاتکس را ضعیف کنند و خطر بارداری و بیماری‌های مقاربتی را افزایش دهند. 

چگونه از عفونت قارچی جلوگیری کنیم؟

عفونت های قارچی همیشه قابل پیشگیری نیستند، اما ممکن است بتوانید خطر ابتلا به این عفونت را کاهش دهید. در اینجا چند راه برای جلوگیری از عفونت قارچی توضیح داده شده است:

  • از وان آب گرم و حمام خودداری کنید.
  • از لباس زیر خیس یا تنگ، جوراب شلواری و شلوار خودداری کنید. لباس‌های زیر نخی می‌توانند به خشک نگه داشتن بدن شما کمک کنند. 
  • در اسرع وقت لباس شنا یا لباس ورزشی خیس را عوض کنید. 
  • تامپون ها و پدها را اغلب عوض کنید. 
  • از دوش گرفتن و استفاده از محصولات معطر در داخل یا اطراف واژن  خودداری کنید.
  • بعد از استفاده از حمام از جلو به عقب بدن خود را پاک کنید. 

عفونت قارچی خطرناک نیست اما می تواند تأثیر قابل توجهی بر زندگی شما داشته باشد. درمان های موثر ضد قارچی بدون نسخه در دسترس هستند.

درمان‌ها شامل کرم‌ها، قرص‌ها، پمادها یا شیاف‌هایی است که وارد واژن می‌کنید.

اگر باردار نیستید، یک  پزشک می تواند داروهای خوراکی تجویز کند. در صورت ابتلا به عفونت های قارچی چهار یا بیشتر در سال، آنها ممکن است استفاده طولانی مدت از ضد قارچ را توصیه کنند.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

یافته محققان هلندی: شب زنده‌داری با افزایش خطر دیابت نوع ۲ مرتبط است

یافته محققان هلندی: شب زنده‌داری با افزایش خطر دیابت نوع ۲ مرتبط است محققان هلندی دریافتند که افرادی که شب‌ها دیر به رختخواب می‌روند، تقریباً ۵۰ درصد بیشتر از کسانی که زودتر می‌خوابند، در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت، این مطالعه نشان می‌دهد که افزایش خطر دیابت نوع ۲ در شب زنده‌دارها حتی پس از در نظر گرفتن عوامل سبک زندگی ناسالم مانند رژیم غذایی نامناسب، کم‌تحرکی، مصرف الکل، سیگار کشیدن و خواب ناکافی همچنان وجود دارد.
جرون ون درولد، محقق ارشد از مرکز پزشکی دانشگاه لیدن در هلند، توضیح داد: «یکی از دلایل ممکن این است که ریتم شبانه‌روزی بدن در افرادی که دیر به رختخواب می‌روند، با برنامه‌های کاری و اجتماعی جامعه هماهنگ نیست. این ناهماهنگی می‌تواند به اختلالات متابولیک و در نهایت دیابت نوع ۲ منجر شود.»
در این مطالعه، محققان داده‌های سلامتی بیش از ۵۰۰۰ نفر که در تحقیق در حال انجامی درباره تأثیر چربی بدن بر بیماری‌ها شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند. این داده‌ها شامل زمان‌های خواب و بیداری معمول هر فرد و عوامل سبک زندگی مرتبط با خطر دیابت بود.
ون درولد افزود: «مطالعات قبلی نشان داده‌اند که افراد با کرونوتیپ دیرهنگام، که دیر به رختخواب می‌روند و دیرتر بیدار می‌شوند، بیشتر به سبک زندگی ناسالم تمایل دارند. این افراد بیشتر در معرض سیگار کشیدن یا داشتن رژیم غذایی ناسالم هستند که خطر ابتلا به چاقی و اختلالات متابولیک از جمله دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد.»
در طول حدود شش سال پیگیری، ۲۲۵ نفر از شرکت‌کنندگان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند. نتایج نشان داد که شب زنده‌دارها ۴۶ درصد بیشتر از دیگران در معرض دیابت نوع ۲ هستند.
محققان تأکید کردند که خطر ابتلا به دیابت در افرادی که سحرخیز هستند یا الگوهای خواب متوسط دارند، افزایش نمی‌یابد. همچنین، شب زنده‌دارها دارای شاخص توده بدنی بالاتر، دور کمر بزرگ‌تر و چربی پنهان‌تر در بدن هستند. به عنوان مثال، آن‌ها ۱۴ درصد چربی کبد بیشتری نسبت به افرادی با الگوهای خواب متوسط دارند.
ون درولد گفت: «افرادی که کرونوتیپ دیرهنگام دارند، به دلیل چربی بدن بالاتر و چربی احشایی بیشتر، در معرض خطر بیشتری برای دیابت نوع ۲ هستند. گام بعدی بررسی این است که آیا تغییر در زمان‌بندی عادات سبک زندگی این افراد می‌تواند بهبود سلامت متابولیک آن‌ها را به همراه داشته باشد یا خیر.»

اطلاعات بیشتر
دیابت

خطر بالای ابتلا به آسم در مبتلایان به دیابت نوع ۲

خطر بالای ابتلا به آسم در مبتلایان به دیابت نوع ۲ مطالعات جدید نشان می‌دهد که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، نزدیک به دو برابر بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به آسم هستند. همچنین، آسمی‌ها نیز به میزان قابل توجهی در خطر دیابت نوع ۲ قرار دارند.
به گزارش هلث دی نیوز، تحقیقات جدید حاکی از آن است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به افراد عادی، ۸۳ درصد بیشتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند. این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که افراد مبتلا به آسم نیز با افزایش ۲۸ درصدی احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ مواجه هستند.
دکتر “نام نگوین”، محقق ارشد از دانشگاه پزشکی تایپه در تایوان، تأکید می‌کند که این ارتباط دوسویه بین دیابت نوع ۲ و آسم، اهمیت آگاهی بیشتر در میان بیماران و ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی را نشان می‌دهد.
این یافته‌ها بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های ۱۷ میلیون نفر از ۱۴ مطالعه پیشین به‌دست آمده است. نکته جالب این است که هرچه شدت آسم بیشتر باشد، احتمال بروز دیابت نوع ۲ نیز افزایش می‌یابد. نگوین افزود که مطالعات آینده باید به بررسی ارتباطات احتمالی بین این دو بیماری بپردازد و راهبردهای پیشگیرانه را برای کاهش خطر دیابت نوع ۲ در افراد مبتلا به آسم پیشنهاد کند.
او همچنین به اهمیت مدیریت دقیق استفاده از کورتیکواستروئیدها اشاره کرد که می‌تواند نه تنها باعث افزایش موقت قند خون شود، بلکه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را نیز افزایش دهد.

اطلاعات بیشتر
دیابت

راهکارهایی طلایی برای تغذیه سالم دیابتی ها

راهکارهایی طلایی برای تغذیه سالم دیابتی ها تکنیک های ساده زیر به شما کمک می کند که قند خون خود را کنترل کنید و سالم تر زندگی کنید.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از وب ام دی، اگر دیابت دارید بهتر است که غذاهای مناسب را برای کنترل دیابت خود انتخاب کنید و سعی کنید به جای بیرون غذا خوردن در خانه آشپزی کنید. وقتی خودتان غذا درست می کنید، پیگیری آنچه می خورید آسان تر می شود.
نکات زیر را قبل از آشپزی کردن در نظر بگیرید:
1. کلی فکر کنید از برنج قهوه ای و ماکارونی سبوس دار استفاده کنید. به دنبال آرد و نان 100% گندم کامل و سایر غلات کامل مانند جو باشید.
انتخاب را ساده نگه دارید. به عنوان مثال، اگر وقتتان کم است، یک بسته برنج قهوه ای منجمد از قبل پخته شده را در مایکروویو گرم کنید.
2. فیبر بیشتر مصرف کنید حداقل 8 گرم فیبر در هر وعده غذایی را هدف قرار دهید، به خصوص زمانی که غذاهای غنی از کربوهیدرات می خورید. اینکار به مدیریت قند خون، حفظ احساس سیری و برای سلامت قلب شما کمک می کند. این تکنیک بسیار مهم است زیرا دیابت احتمال بیماری قلبی را بیشتر می کند و اگر فیبر بیشتری مصرف کنید می توانید از آن پیشگیری کنید.
سعی کنید موارد زیر را امتحان کنید:
نخود فرنگی لوبیا جو دوسر جو میوه هایی مانند سیب، گلابی، توت و مرکبات سبزیجاتی مانند سیب زمینی شیرین، کلم بروکسل، کلم بروکلی، هویج و چغندر 3. برخی از کربوهیدرات ها را با چربی خوب جایگزین کنید چربی های تک غیراشباع مانند آجیل، آووکادو، روغن زیتون و روغن کانولا می توانند به کاهش قند خون شما کمک کنند. فقط از مصرف وعده های زیاد خودداری کنید تا کالری زیادی دریافت نکنید.
آجیل و آووکادو را به سالاد و خوراکی های مختلف اضافه کنید. به دنبال سس های سالاد، مارینادها و سس های تهیه شده با روغن کانولا یا زیتون باشید. می توانید با این دو روغن هم غذای خود را به خوبی بپزید.
4. غذاهایی بخورید که قند خون را افزایش نمی دهند گزینه های خوبی که به احتمال زیاد باعث افزایش سطح قند خون شما نمی شوند عبارتند از: گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، آووکادو، سالاد سبزیجات، تخم مرغ و پنیر. این موارد را به بشقاب خود اضافه کنید تا به تعادل غذاهایی که کربوهیدرات می خورید کمک کنید.
5. چربی اشباع کمتری مصرف کنید غذاهایی با چربی اشباع کمتر انتخاب کنید. برای مثال بهتر است از سس خامه ای صرف نظر کنید و به دنبال تکه های گوشتی بدون چربی، لبنیات بدون چربی یا کم چرب و منابع گیاهی پروتئین مانند لوبیا، عدس یا آجیل باشید.
6. به اندازه وعده غذایی پایبند باشید آیا دستور غذای شما بیان می کند که کالری، کربوهیدرات، فیبر و چربی موجود در غذای شما چقدر است؟ این اطلاعات مفید است. پس تنها کاری که باید انجام دهید این است که به اندازه وعده پیشنهادی پایبند باشید.
7. به چربی گیاهی فکر کنید روغن کانولا یا روغن زیتون را به مواد اولیه خود برای پخت و آماده سازی غذا تبدیل کنید. هر دو غنی از چربی تک غیراشباع هستند. روغن کانولا همچنین دارای اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب است.
8. سالاد آماده داشته باشید یک سالاد بزرگ اسفناج یا سالاد کاهوی رومی پر از سبزیجات را در یک ظرف در بسته بدون سس نگهداری کنید. می‌توانید آن را همراه با شام یا به عنوان میان‌وعده برای چند روز آینده میل کنید.
9. دسر میوه ای آماده کنید با چند تکه چاقو می توانید چند تکه میوه را به یک سالاد میوه زیبا تبدیل کنید. روی آن آب لیمو بریزید. ویتامین C موجود در آب لیمو از قهوه ای شدن میوه ها جلوگیری می کند.
10. نوشیدنی سالم انتخ..

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *