چهار ماده غذایی غنی از امگا ۳ که نباید از دست بدهید

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا امگا ۳ یکی از اسیدهای چرب ضروری برای بدن است که توسط متخصصان تغذیه به دلیل فواید فراوان آن، به ویژه برای جلوگیری از بیماری‌های عصبی و کاهش افسردگی توصیه می‌شود. اگر به دنبال مواد غذایی غنی از امگا ۳ هستید، این چهار ماده غذایی می‌توانند به رژیم غذایی شما اضافه شوند:

  1. تخم‌مرغ از مرغ‌های پرورش‌یافته در فضای باز
    تخم‌مرغ‌های مرغ‌هایی که در مرتع و فضای باز پرورش یافته‌اند، غنی از امگا ۳ هستند. تغذیه مرغ‌ها با دانه‌های کتان باعث افزایش مقدار امگا ۳ در تخم‌های آن‌ها می‌شود و منبع مناسبی از این اسید چرب فراهم می‌کند.

  2. دانه‌های چیا
    دانه‌های چیا نه‌تنها منبع غنی امگا ۳ هستند، بلکه سرشار از مواد معدنی مانند منگنز، کلسیم و فسفر نیز هستند. می‌توانید این دانه‌ها را به ماست یا سالاد اضافه کرده و از فواید آن بهره‌مند شوید.

  3. سویا
    سویا، که به‌ویژه در میان گیاهخواران بسیار محبوب است، نه تنها حاوی فیبر و پروتئین بالاست، بلکه یکی از بهترین منابع گیاهی امگا ۳ به شمار می‌رود. ۱۴۴۳ میلی‌گرم امگا ۳ در هر ۱۰۰ گرم سویا یافت می‌شود که آن را به یک گزینه عالی برای افزودن به سالاد یا غذاهای دیگر تبدیل می‌کند.

  4. اسفناج
    در میان سبزیجات سبز، اسفناج بیشترین میزان امگا ۳ را دارد و به طور دقیق‌تر، حاوی اسید آلفا-لینولئیک است. کلم بروکلی نیز حاوی این ماده مغذی بوده و می‌تواند به عنوان یک مکمل مفید به رژیم غذایی اضافه شود.

لطفاامتیاز دهید
طب سنتی

چه کسانی نباید عطسه کنند؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین، دکتر سیدمهدی میرغضنفری، متخصص فیزیولوژی و عضو هیات علمی دانشکده علوم‌ پزشکی ارتش، در این رابطه می‌گوید:

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *