دارچین برای فشارخون چه عوارضی دارد؟(بررسی علمی)

قطعا شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که علاقه خاصی به مصرف ادویه های معطر چون دارچین دارید و این ادویه ها در برنامه غذایی شما نقش پررنگی دارند. مگر می شود ایرانی بود و طعم چای معطر به دارچین را یکبار امتحان نکرد. اگر طعم دارچین را دوست دارید و این ادویه معطر از چاشنی های اصلی غذای شماست پس شما مخاطب اصلی مقاله ما هستید. با ما همراه باشید تا حقایقی را در مورد این ادویه معطر برای شما بیان کنیم.

از فشار خون تا مضرات دارچین برای فشار خون

خب قبل از ورود به موضوع مضرات دارچین برای فشار خون لازم است ابتدا بدانیم اصلا فشار خون چیست و چرا افراد دچار فشار خون می شوند. بدن انسان از مجموعه ای پیچیده به تشکیل شده که قلب یکی از اعضای حیاتی آن است. قلب برای ارسال خونی که سرشار از اکسیژن است نیاز به نیروی زیادی دارد. فشار خون همان مقدار نیرویی است که خون هر شخص برای عبور از رگ به دیواره ها وارد می کند. میزان این فشار باید در تعادل باشد فشار خون بالا یا پایین خود به بدن آسیب وارد می کند و باید کنترل شود. در چنین شرایطی آنچه اهمیت دارد رژیم غذایی مناسب و سالم است.

عوارض دارچین برای فشارخون

 

اولین گام در شناخت مضرات دارچین برای فشار خون کسب آگاهی است. این قابل درک است که ما ادویه های معطر را به جهت گیاهی و سالم بودن مصرف می کنیم. بیشتر مواقع متاسفانه عدم آگاهی در خصوص هر ادویه ای سلامت بدن ما را تهدید می کند. طبق تحقیقات و مطالعات انجام شده در یک  سایت خارجی به نام  healthshots  دارچین یکی از ادویه های حساسیت زا است که باید در مصرف آن دقت لازم را داشته باشید. اگر شما آن دسته از افرادی هستید که صبح یا عصر یک لیوان چای با چاشنی دارچین میل می کنید باید بگوییم ما مصرف دارچین را برای شما منع نمی کنیم بلکه روش مصرف درست آن را به جهت بهبود سلامتی برای شما بیان می کنیم.

تاثیر دارچین در افزایش فشار خون

 

تا به این جا حتما تعجب کرده اید و سوال هایی در ذهنتان نقش بسته است که آیا  واقعا مصرف ادویه هایی مثل دارچین باعث فشار خون بالا می شود. صبور باشید پاسخ مشخص است همانطور که به مصرف این ادویه ها توصیه شده در کنارش محدودیت مصرف هم ذکر شده است. نباید در مصرف هیچ ماده خوراکی زیاده روی کرد. تمام این نکات بیان شده است تا یادآور این موضوع باشد که سلامت انسان در گرو ایجاد تعادل است.  زیاده روی در مصرف دارچین در کنار ایجاد حساسیت ممکن است برای گوارش و فشار خون شما نیز تاثیر منفی داشته باشد.  البته باید اشاره کرد که مصرف هیچ نوع ادویه ای به صورت مستقیم در افزایش فشار خون تاثیر گذار نیست. برای کاهش فشار خون بهتر است در مصرف برخی ادویه ها چون نمک و دارچین بیشترین حساسیت را داشته باشید. لازم به ذکر است در سایت مارال دشت دارچین را تحت عنوان بهترین دمنوش برای نفخ شکم معرفی کرده است.

 

افراد مبتلا به فشار خون بالا بدانند

 

امروزه دیگر کمتر کسی هست که دچار فشار خون نباشد. در هر خانواده حداقل یک نفر از این بیماری رنج می برد. رعایت رژیم غذایی و ایجاد تعادل در مصرف مواد غذایی یکی از فاکتور های مهم در حفظ سلامت بدن است. همه ما خوب می دانیم که سلامتی بزرگترین نعمتی است که باید از آن به خوبی مراقبت کرد و مراقبت چیزی جز دقت در رژیم غذایی نیست. داشتن یک رژیم غذایی سالم با در نظر گرفتن هرم نیازی بدن به داشتن سلامت بدن کمک می کند. دقت داشته باشید ادویه هایی از قبیل دارچین به خودی خود ایجاد مشکل نمی کنند اما اگر شخص  بیماری های زمینه ای داشته باشد موجب تشدید بیماری یا موجب ایجاد واکنش و تداخل دارویی می شود.

مضرات دارچین برای فشار خون

 

دارچین هم مانند هر ادویه دیگر در کنار خواص فراوان مضراتی هم دارد که چنانچه مورد غفلت واقع شود نتایج بدی بر بدن شما خواهد گذاشت. در مضرات دارچین برای فشار خون باید اشاره کرد مصرف بیش از اندازه یا مصرف سرخودانه در صورت داشتن فشار خون و عدم مشورت با پزشک مشکلات حادی ایجاد می کند. خطر خونریزی یکی از عوارض جانبی مصرف دارچین است. افرادی که داروهایی برای انعقاد مصرف می کنند باید در مصرف دارچین دقت لازم را داشته باشند.

 ایجاد حساسیت هم یکی دیگر از عوارض مصرف دارچین است که با حساسیت پوستی یا سوزش معده خود را نشان می دهد. لازم به ذکر است که ضربان قلب باید در تعادل باشد تند یا کند کار کردن ضربان قلب خود نشانه بیماری است. افزایش ضربان قلب باعث ایجاد مشکلات قلبی می شود در چنین شرایطی مصرف بیش از اندازه دارچین منجر به افزایش ضربان قلب می شود.

مصرف دارچین و تداخل دارویی

توجه داشته باشید که مصرف هم زمان برخی ادویه ها چون دارچین با داروهای قلب و عروق یا فشار خون ایجاد تداخل کرده و زیاده روی در مصرف آن تاثیر دارو را کاهش می دهد. طبق برخی تحقیقات مصرف دارچین با برخی دارو ها احتمال آسیب رسیدن به کبد را افزایش می دهد. همچنین طبق تحقیقاتی که صورت گرفته و در سایت medical news today ذکر شده است دارچین بر سطح گلوکز خون نیز تاثیر دارد.  اگر دارچین را به خاطر عطری که دارد دوست دارید و دچار بیماری زمینه ای هم هستید قبل از مصرف دارچین حتما با پزشک خود مشورت کنید. قطعا پزشک شما راهنمایی های لازم را در اختیار شما قرار خواهد داد. توصیه های پزشک به شما کمک می کند تا فشار خون خود را کنترل کنید.

کلام آخر برای مضرات دارچین برای فشار خون 

به عنوان سخن پایانی در خصوص مضرات دارچین برای فشار خون باید اشاره کرد شما هر قدمی که برای حفظ سلامتی بدن خود بر می دارید مسیر را برای زندگی با کیفیت تر هموار می کنید. آنچه ما گفتیم حاصل تحقیقات و مطالعات ثابت شده است و ادامه مسیر و تصمیم نهایی با شما است. شمایی که حفظ سلامتی اولین فاکتور مهم زندگی تان است.

سوالات متداول برای عوارض دارچین برای فشارخون

آیا باید دارچین را به طور کامل از برنامه رژیم غذایی خود حذف کنیم؟

همانطور که اشاره شد مصرف هیچ ادویه ای به طور مستقیم باعث افزایش فشار خون نمی شود بلکه ممکن است ایجاد تداخل دارویی کند. پس صحبت ما حذف کامل نیست بلکه توصیه می کنیم به اندازه و در تعادل مصرف کنید.

افراد مبتلا به فشار خون چه مقدار دارچین مصرف کنند؟

افراد مبتلا به فشار خون بالا باید رژیم غذایی متناسب خود را داشته باشند. مصرف بیش از اندازه ممکن است از میزان تاثیر گذاری دارو ها کم کند.

خطر دارچین بر بیماری های زمینه ای؟

 اگر بیماری زمینه ای دارید مصرف ادویه هایی چون دارچین را با دستور پزشک مصرف کنید. حساسیت و تداخل دارویی تنها در صورتی است که شما در مصرف دارچین زیاده روی کنید.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

این رژیم غذایی احتمال ابتلا به دیابت را ۲۰ درصد افزایش می دهد!

این رژیم غذایی احتمال ابتلا به دیابت را ۲۰ درصد افزایش می دهد! یک مطالعه جامع ۱۷ ساله روی ۴۰ هزار استرالیایی حاکی از آن است که رژیم‌های غذایی کم‌کربوهیدرات و پرچرب، احتمال ابتلا به دیابت را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایندیپندنت، یک مطالعه جامع ۱۷ ساله روی ۴۰ هزار استرالیایی حاکی از آن است که رژیم‌های غذایی کم‌کربوهیدرات و پرچرب، احتمال ابتلا به دیابت را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهند. محققان دانشگاه فناوری سلطنتی ملبورن (آرام‌ای‌تی) و دانشگاه موناش، می‌گویند که این اولین مطالعه‌ای است که با استناد به داده‌های موجود در استرالیا، به بررسی آثار طولانی‌مدت رژیم کم‌کربوهیدرات بر بیماری‌های مزمن می‌پردازد.
این پژوهش که سرپرستی آن را پروفسور باربورا دی‌ کورتن و دکتر رابل کابتیمر بر عهده داشتند، در نشریه «دیابت و سندرم متابولیک: تحقیقات بالینی و بررسی‌ها» منتشر شده است. به گفته دی‌ کورتن، از هر ۲۰ استرالیایی، یک نفر به دیابت مبتلا است و احتمال می‌رود که تعداد حتی از این بیشتر باشد و تشخیص داده نشده است.
محققان در این پژوهش از داده‌های حدود ۴۰ هزار فرد اهل ملبورن در گروه سنی ۴۰ تا ۶۹ سال استفاده کردند که در فاصله سال‌های ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۴ در «مطالعه گروهی مشارکتی ملبورن» (MCCS) شرکت کرده بودند و سپس، وضعیت سلامتشان در سال‌های ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۸ و ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ پیگیری و بررسی گرفته بود. گروه تحقیقاتی دانشگاه فناوری ملبورن و موناش به بررسی درصد کربوهیدرات‌ مصرفی و ارتباط آن با احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ پرداختند.
«امتیاز کربوهیدرات پایین» (LCD) به‌عنوان درصد انرژی حاصل از کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها محاسبه شد و بر این اساس، هر چه امتیاز بالاتر باشد، نشان می‌دهد درصد کربوهیدرات‌ها در میزان انرژی دریافتی کمتر است. طبق نتایج به‌دست‌آمده، افرادی که برنامه غذایی‌شان ۳۸ درصد کربوهیدرات داشت، در مقایسه با افرادی که برنامه غذایی‌شان ۵۵ درصد کربوهیدرات داشت، ۲۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند. به گفته محققان، این افزایش خطر ابتلا به دیابت به‌دلیل افزایش بروز چاقی است.
چرا رژیم ‌کم‌کربوهیدرات ناسالم است و چطور باعث دیابت می‌شود؟ زمانی که فردی از رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات پیروی‌ می‌کند، باید کربوهیدرات‌ها را با سایر مواد مغذی جایگزین کند. دی کورتن می‌گوید: «ما در مطالعاتمان متوجه شدیم که افراد کربوهیدرات‌ها را با چربی‌های اشباع‌شده ناسالم جایگزین می‌کنند و همین امر باعث افزایش وزن و ابتلا دیابت نوع ۲ می‌شود.»
مصرف غذاهای حاوی چربی‌های اشباع‌شده می‌تواند افزایش وزن به دنبال داشته باشد، اما می‌دانیم که این غذاها همچنین مقاومت به انسولین را در پی دارند که جدا از افزایش وزن، یکی از دلایل ابتلا به دیابت نوع ۲ است. دی کورتن می‌گوید: «پیروی از رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات همراه چربی‌های اشباع‌نشده و پروتئین کافی برای فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ مناسب است. اما همواره قبل از هر تغییر در رژیم غذایی باید با پزشک یا متخصص مشورت کنید.»
به گفته دی کورتن، برای افرادی که دیابت ندارند، رژیم غذایی متعادل بهترین انتخاب است. او تاکید می‌کند: «باید به یاد داشته باشیم که همه کربوهیدرات‌ها مثل هم نیستند و باید از قندهای تصفیه‌شده مانند نوشابه، آبمیوه، برنج سفید و نان سفید اجتناب کرد و آن‌ها را با کربوهیدرات‌های فرآوری‌نشده سرشار از فیبر مانند غلات، برنج قهوه‌ای و حبوبات جایگزین کرد. همچنین باید چربی‌های سالم غیراشباع تک و چندگانه، مانند آووکادو، آجیل..

اطلاعات بیشتر
دیابت

دیابت و ارتباط آن با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های لثه

دیابت و ارتباط آن با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های لثه مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که دیابت می‌تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری‌های لثه را افزایش دهد، به ویژه در افرادی که با عوارض ناشی از آسیب عروق خونی کوچک دست و پنجه نرم می‌کنند.
به گزارش سلامت نیوز،نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های لثه قرار دارند. این مطالعه تأکید می‌کند که دیابت، که به آسیب عروق خونی کوچک منجر می‌شود، می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری‌ها را افزایش دهد.
بر اساس تحقیقاتی که اخیراً انجام شده، افرادی که مبتلا به دیابت و عوارض ناشی از آسیب عروق خونی کوچک هستند، مانند رتینوپاتی دیابتی و نوروپاتی، بیشتر در معرض بیماری‌های لثه قرار دارند. نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به رتینوپاتی دیابتی ۲۱ درصد و افرادی که به نوروپاتی دیابتی مبتلا هستند، ۳۶ درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری شدید لثه قرار دارند.
رتینوپاتی دیابتی که به آسیب شبکیه و ممکن است منجر به نابینایی شود و نوروپاتی دیابتی که به اختلالات عصبی منجر می‌شود، هر دو با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های لثه مرتبط هستند. بیماری لثه، اگر درمان نشود، می‌تواند به از بین رفتن بافت‌هایی که دندان‌ها را در جای خود نگه می‌دارند منجر شود و در نهایت به از دست دادن دندان بینجامد. این موضوع می‌تواند تأثیرات منفی بر عملکردهایی مانند جویدن، تکلم و همچنین بر عزت نفس فرد داشته باشد.
پریودنتیت، که به معنای التهاب لثه است، می‌تواند به طور قابل توجهی کیفیت زندگی را کاهش دهد و مشکلاتی در تغذیه، ارتباط و تعاملات اجتماعی ایجاد کند. برای پیشگیری از این مشکلات، درک افرادی که در معرض خطر بیشتری قرار دارند، از جمله کسانی که با عوارض دیابت مواجه‌اند، بسیار مهم است.
محققان تأکید کردند که ارتباط واضحی بین آسیب عروق خونی کوچک ناشی از دیابت و موارد متوسط یا شدید بیماری لثه وجود دارد. عدم کنترل قند خون بالا می‌تواند منجر به التهاب شود که به مرور زمان می‌تواند به بیماری‌های لثه منجر گردد. همچنین، سطوح بالای کلسترول نیز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری شدید لثه را افزایش دهد.
نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که دندانپزشکان باید به سلامت دهان و دندان افراد مبتلا به دیابت، به ویژه دیابت نوع ۲، توجه ویژه‌ای داشته باشند و برنامه‌های پیشگیری و درمانی را برای این گروه از بیماران تنظیم کنند.
منبع: upi

اطلاعات بیشتر
دیابت

بهترین تنقلات برای کنترل قند افراد دیابتی

بهترین تنقلات برای کنترل قند افراد دیابتی دیابت نوع 2 یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که ایرانی‌ها با آن زندگی می‌کنند. آخرین آمار نشان می دهد که حدود 11 درصد از جمعیت جهان به دیابت نوع 2 مبتلا هستند. اما افراد دیابتی باید چه تنقلاتی مصرف کنند ؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، دیابت نوع 2 یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که ایرانی‌ها با آن زندگی می‌کنند. آخرین آمار نشان می دهد که حدود 11 درصد از جمعیت جهان به دیابت نوع 2 مبتلا هستند.
اگرچه برخی از افراد به دلیل عوامل غیرقابل کنترل (ژنتیک و سابقه خانوادگی) در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع 2 هستند، اما مهم است که مسئولیت خود را از طریق رژیم غذایی و ورزش گردن بگیرید. در حالی که غذای جادویی برای پیشگیری از دیابت وجود ندارد، اما خوردن ترکیبی مناسب از کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌های سالم می‌تواند در درازمدت به شما کمک کند.
در این مقاله به سیزده خوراکی از بهترین تنقلات برای دیابتی ها اشاره شده است که می‌توانیم با یکدیگر آن‌ها را بررسی کنیم.

نقش تنقلات در رژیم غذایی دیابتی ‌ها اگر دیابت خود را با انسولین یا داروهای خاص دیابت که شما را در معرض خطر هیپوپوست (قند خون پایین) قرار می‌دهند، درمان می‌کنید، ممکن است گاهی اوقات به یک میان وعده بین وعده‌های غذایی نیاز داشته باشید. این میان وعده‌ها باید حاوی مقداری کربوهیدرات نشاسته‌ای باشند. حتی بهترین تنقلات برای دیابتی ها هم می‌تواند حفظ وزن سالم را دشوار کند و در دراز بر مدیریت دیابت شما تأثیر بگذارد. بنابراین باید با احتیاط به سراغ میان‌ وعده‌ها و تنقلات بروید.
دیابت چیست؟ دیابت بیماری است که بدن را برای تبدیل غذا به انرژی با مشکل روبرو می‌کند. مهم‌ترین عامل در هنگام کنترل دیابت این است که باید مکرراً مراقب قند خون خود باشید. شما می‌توانید قند خون خود را برای کاهش علائم و بهبود سلامت خود از طریق انتخاب‌های غذایی خود مدیریت کنید. به همین دلیل تغذیه سالم در مدیریت این بیماری انقدر ضروری است.
همانطور که گفته شد، برنامه‌ریزی وعده‌های غذایی برای مدیریت دیابت ضروری است، اما در مورد میان وعده‌ها چطور؟ میان وعده‌ها نیز نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره افراد مبتلا به دیابت دارند. میان وعده‌ها برای حفظ سطح گلوکز خون تا حد ممکن نزدیک به نرمال و کمک به جلوگیری از کاهش قند خون و هیپوگلیسمی (قند خون پایین‌تر از حد استاندارد) ضروری هستند.
بهترین تنقلات برای دیابتی‌ها تغذیه سالم برای دیابتی‌ها نه تنها به مدیریت گلوکز خون (قند خون) کمک می‌کند، بلکه به افراد یاری می‌رساند تا رابطه بهتری با غذا داشته باشند. خوشبختانه هنگامی که بدن را با غذاهای باکیفیت تغذیه می‌کنید، می‌توانید توقع عملکرد بهتر هم داشته باشید.
سبزیجات سبزیجات منابع خوبی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. همه این خواص ممکن است برای کنترل قند خون، منبع معتبری باشند. شما می‌توانید انواع مختلفی از سبزیجات مانند کلم بروکلی، گل کلم، هویج و فلفل دلمه‌ای را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
مطالعات نشان داده‌اند که افرادی که حداقل در یک وعده غذایی، سبزیجات مصرف می‌کنند، سطح قند خون و انسولین آنها کمتر از گروهی است که نان سفید را در یک وعده غذایی خود دارند.
سیب خرد شده با کره بادام زمینی سیب خرد شده همراه با کره بادام زمینی یک میان وعده خوشمزه و سالم، برای افراد مبتلا به دیابت است. سیب سرشار از ویتامین‌های B، ویتامین C و پتاسیم می‌باشد. همینطور کره بادام زمینی، ویتامین E و منیزیم مورد..

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *