معرفی بهترین مدل های کوتاهی مو زنانه در سالن های زیبایی

کوتاهی مو یکی از خدمات رایج در اغلب سالن های زیبایی است که از گذشته تا به امروز، در آرایشگاه های زنانه ارائه می شود. درست است که کوتاهی مو در سالن های زیبایی متعددی صورت می گیرد؛ اما فقط در برخی سالن های زیبایی، از تکنیک و مدل کوتاهی مو مناسب با چهره افراد استفاده می شود که زیبایی موها و چهره را دو چندان می کند. داشتن موهای کوتاه، به تجربه موهای پرپشت‌ تر کمک می کند. ضمن اینکه اگر کوتاهی مو به درستی و متناسب با فرم صورت زیباجو صورت بگیرد، در نهایت زیبایی چهره را تحت تاثیر قرار می دهد و آن را چندین برابر می کند. خوشبختانه امروزه تنوع مدل کوتاهی مو زنانه و دخترانه در سالن های زیبایی بسیار زیاد شده است. فرقی نمی کند مدل موی افراد ضخیم یا نازک، فر و مجعد، لخت و یا صاف باشد، می توانند با دریافت مشاوره از آرایشگران ماهر، موهایشان را در بهترین مدل و متناسب با فرم صورتشان کوتاه کنند. برای آشنایی با مدل‌ های برتر کوتاهی مو در سالن های زیبایی، در ادامه ما را همراهی کنید.

کوتاهی مو مناسب انواع چهره

اگر کوتاهی مو متناسب با فرم چهره انجام شود، قطعا نتیجه کار نسبت به زمانی که مدل کوتاهی مو بدون در نظر گرفتن فرم و نوع چهره فرد انجام می شود، به مراتب بهتر خواهد بود. پس انتخاب یک سالن زیبایی مناسب و حرفه ای بسیار مهم است ، پیشنهاد میکنم به این سایت برای انتخاب بهترین سالن و مراکز زیبایی مراجعه کنید.

هر یک از افراد چهره منحصر به فردی دارند؛ کوتاهی مو متناسب با چهره افراد ، دارای اصول و قواعدی است. در ادامه به مدل کوتاهی مو مناسب با انواع چهره پرداخته ایم.

مدل مو مناسب چهره های گرد

برای کسانی که صورت گردی دارند، مدل کوتاهی مو به صورتی که بالای سر حجم بیشتری داشته باشد، مناسب تر است. در حقیقت با انتخاب مدل مناسب برای کوتاه کردن موهای افراد با صورت گرد، می‌ توان تعادل بیشتری را چهره ایجاد کرد.

مدل مو مناسب چهره های مستطیلی

برای کسانی که دارای چهره هایی با فرم مستطیلی هستند، مدل کوتاهی مو که در قسمت بالای سر حجم موها کمتر می شود اما در کناره ها، موها دارای حجم بیشتری هستند، مناسب تر است. در حقیقت هدف از این مدل کوتاهی مو برای این دسته از افراد، این است که طول صورتشان کمتر شود.

مدل مو مناسب چهره های مثلثی

مدل موی مناسب برای افرادی که دارای چهره مثلثی هستند، مدل مویی است که در قسمت عقب سر موها بلندتر باشد و با آمدن به سمت جلوی سر، موها در بالای سر و کناره ها، کوتاه تر گردند. به طوری که توجهات از فک به بالای صورت جلب شود و به نوعی تعادل ظاهری در صورت ایجاد شود.

مدل مو مناسب چهره های بیضی‌ شکل

برای افراد با فرم صورت بیضی، تقریبا تمامی روش های کوتاهی مو مناسب می باشد. با این حال برای این دسته از افراد نیز مدل مویی که در جلوی صورت کوتاه است و در قسمت های کناری و پشت سر بلند است، مناسب تر می باشد.

در نهایت توصیه می کنیم برای انتخاب بهترین مدل کوتاهی مو که متناسب با چهره شما باشد، سعی کنید با یک آرایشگر حرفه ای مشورت کنید تا با استفاده از دانش لازم و تجربه ای که در این زمینه دارد، شما را راهنمایی کند تا بهترین مدل موی کوتاهی را بر اساس فرم چهره خود انتخاب نمایید.

معرفی مدل های برتر کوتاهی مو در سالن های زیبایی

در این قسمت سعی داریم برترین مدل های کوتاهی مو در سالن های زیبایی که طرفداران زیادی دارند را برای شما معرفی کنیم.

مدل کوتاهی مو کوپ

مدل موی کوپ یکی از محبوب ‌ترین و پرطرفدارترین مدل موی زنانه است. این مدل مو در عین سادگی، بسیار زیباست و به همین دلیل نیز مورد توجه قرار گرفته است. این مدل موی شیک، نگهداری ساده ای دارد و برای اینکه زیبا به نظر برسد، به ساعت ها رسیدگی نیاز ندارد.

  • مدل مو کوپ گرد : این مدل کوتاهی مو زنانه، مشابه با مدل موی مصری است. در این روش موها صاف و یکدست هستند و قد موها پایین تر از گردن نمی آید. بر عکس مدل موی مصری، موها در کوپ گرد، فرق کج می باشند.
  • مدل مو کوپ بلند : در مدل موی کوپ بلند، قد موها تا شانه و یا حتی کمی پایین تر از شانه ها نیز هست. افرادی که می خواهند در مدل موهایشان تنوعی را ایجاد کنند، می توانند این مدل مو را انتخاب کنند.
  • مدل مو کوپ کوتاه : مدل مو کوپ کوتاه یکی دیگر از مدل های استایل مو به صورت ساده و شیک است. این مدل مو برای اغلب فرم های صورت مناسب می باشد و یک جذابیت خاص را به چهره می دهد. در مدل کوپ کوتاه، امکان کوتاهی مو به صورت صاف، خورد و یا یکدست وجود دارد.
لطفاامتیاز دهید
دیابت

جمعیت دیابتی‌های ایران سه برابر شد

جمعیت دیابتی‌های ایران سه برابر شد آمار مبتلایان به دیابت در ایران به حدود ۷ میلیون نفر رسید، این درحالی است که این میزان در سال در دو دهه پیش، تنها ۲ میلیون نفر بود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس: «هر سال تاخیر در شناسایی بیماری دیابت، درمان را به اندازه سه سال به تاخیر می‌اندازد. بیماری که ابتدا قلب، سپس کلیه، کبد و دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند.»
این را متخصص دیابت علیرضا استقامتی می‌گوید.در سال ۲۰۰۷ حدود 2 میلیون نفر به دیابت مبتلا بودند اما عدم توجه به هشدارها طی کمتر از بیست سال سبب شده تا این میزان به سه و نیم برابر برسد و امروز شاهد جمعیت ۷ میلونی بیمارات دیابتی هستیم!فوق تخصص غدد علیرضا استقامتی معتقد است که «اگر فکری به حال دیابت و درمان آن نشود تا چند سال آینده به ناچار مجبوریم همه بودجه‌های حوزه سلامت را در دیابت هزینه کنیم.»
بر اساس برآوردهایی که در سال ۲۰۲۱ انجام شده بیش از ۵۴۰ میلیون نفر در دنیا دچار دیابت هستند که پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد این آمار در سال ۲۰۴۵ به حدود ۸۰۰ میلیون نفر می‌رسد.پژوهشگر طب سنتی مهدی میرغضنفری می‌گوید افراد مبتلا به دیابت با رعایت تدابیر تغذیه‌ای، ورزش، خواب مطلوب و مصرف برخی گیاهاهن دارویی با توجه به مزاجشان مصرف داروهای شیمیایی را کاهش دهند.
دانشیار اقتصاد و مدیریت دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران فاطمه سلیمانی می‌گوید که مصرف نکردن، کم مصرف کردن داروهای جدید عواقبی دارد که خودش هزینه سرسام‌آوری روی دست بیمار و جامعه می‌گذارد، لذا مصرف دارو نباید قطع شود.
کارشناسان معتقدند بیماران مبتلا به دیابت در مراحل اولیه نیازی به تزریق انسولین ندارند و با مصرف دارو، کنترل وزن، فعالیت بدنی منظم و پیروی از رژیم غذایی مناسب قادر به کنترل قند خون خود خواهند بود. همچنین طب ایرانی باید به عنوان مکمل درنظر گرفته شود نه یک روش درمان.

اطلاعات بیشتر
دیابت

افراد مبتلا به دیابت چه ورزشی انجام دهند؟

افراد مبتلا به دیابت چه ورزشی انجام دهند؟ برای افراد مبتلا به دیابت نوع یک، ورزش یکی از مولفه‌های حیاتی در مدیریت این بیماری است، با این حال، یافتن ورزشی مناسب که کنترل قند خون را با فواید قلبی عروقی متعادل کند، می‌تواند چالش برانگیز باشد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا ساینس نوشت، نتایج تحقیقات کنونی مشخص کرده است دو شکل محبوب ورزش هوازی، تمرین مداوم و تناوبی به بیماران دیابتی در کنترل بیماری کمک خواهد کرد.
یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهد ورزش هوازی مداوم ممکن است برای بهبود کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع یک، به ویژه زنان، موثرترین نوع باشد. ورزش مداوم که شامل حفظ سرعتی ثابت و متوسط ‌در طول تمرین است (مانند دویدن به مدت ۳۰ دقیقه)، منجر به کاهش قابل توجه سطح قند خون در مقایسه با تمرینات تناوبی می‌شود. البته تمرینات تناوبی که به‌طور متناوب بین دوره‌های با شدت بالاتر و پایین‌تر (مانند دویدن و پیاده‌روی متناوب) انجام می‌شود، فوایدی را نشان داد اما میزان آن کمتر بود.
تفاوت جنسیتی در پاسخ به ورزش نتایج این تحقیق تفاوت‌های جنسیتی مهمی در پاسخ به ورزش نشان داد؛ زنان به‌طور کلی سطوح قند خون پایدارتری با کاهش قابل‌ توجه در درجه اول بعد از ورزش مداوم تجربه کردند. از سوی دیگر، مردان پس از هر دو نوع ورزش کاهش بیشتری در قند خون نشان دادند که بیشترین کاهش پس از ورزش مداوم بود. این نتیجه نشان می‌دهد در حالی که ورزش مداوم ممکن است برای هر دو جنس مفید باشد اما مردان باید برای جلوگیری از افت بالقوه خطرناک قند خون، مراقب سطح قند خون خود باشند.
دکتر پویا سلطانی، یکی از محققان این تحقیق از دانشگاه استافوردشایر انگلستان اظهار کرد نتایج این تحقیق مهم است زیرا بیماران دیابتی اغلب انگیزه‌ای برای ورزش به‌عنوان وسیله‌ای برای مدیریت شرایط خود ندارند. یکی از دلایل این است که فعالیت بدنی می‌تواند منجر به افت قند خون و باعث ناراحتی و بی‌انگیزگی در فعالیت ورزش شود. ما بررسی کردیم که آیا نوع فعالیت بدنی می‌تواند این افت قند خون را کاهش دهد یا خیر.
این تحقیق شامل ۱۹ بزرگسال مبتلا به دیابت نوع یک بود که به‌طور منظم ورزش نمی‌کردند. هر شرکت‌کننده دو جلسه تمرینی ۳۰ دقیقه‌ای را در روزهای مختلف انجام داد؛ یکی تمرین مداوم و دیگری تمرین تناوبی بود. محققان سطح قند خون، ضربان قلب و فشار خون را قبل، بلافاصله بعد و ۲۰ دقیقه بعد از هر جلسه اندازه‌گیری کردند. آنان همچنین ارزیابی کردند که شرکت‌کنندگان چقدر تمرین را سخت احساس می‌کنند و چقدر از آن لذت می برند.
با وجود تفاوت در پاسخ‌های قند خون، هم مردان و هم زنان سطوح مشابهی از تلاش و لذت را برای هر دو نوع ورزش گزارش کردند. این نتایج نشان می‌دهد که هر یک از این ورزش‌ها می‌تواند گزینه‌ای مفید و لذت‌بخش برای افراد مبتلا به دیابت نوع یک باشد، با این انتخاب که احتمالا تحت تاثیر ترجیحات فردی و نیازهای مدیریت قند خون قرار می‌گیرد.
در نهایت، این یافته‌ها بینش‌ ارزشمندی را برای ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی و افراد مبتلا به دیابت نوع یک فراهم می‌کند. در حالی که به نظر می‌رسد ورزش مداوم برای کنترل قند خون، به ویژه برای زنان موثرتر است، انتخاب نوع ورزش باید با توجه به نیازها، ترجیحات و توانایی هر فرد برای مدیریت سطح قند خون خود در طول و بعد از فعالیت بدنی تنظیم شود.
تاثیر ورزش بر دیابت محققان دانشگاه هاروارد نیز اظهار کردند ورزش به کنترل وزن، کاهش فشار خون، کاهش کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید، افزایش کلسترول خوب (HDL)، تقویت عضلا..

اطلاعات بیشتر
دیابت

یشگیری و کنترل دیابت از دیدگاه طب ایرانی و مکمل

یشگیری و کنترل دیابت از دیدگاه طب ایرانی و مکمل عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دیابت یک بیماری شایع در جهان است که در آن قند خون به طور غیر طبیعی افزایش می یابد، افزود: در کنار درمان های رایج بیماران دیابتی، استفاده از گیاهان دارویی به عنوان درمان های مکمل در کنترل قند خون مفید است.
به گزارش سلامت نیوز فاطمه محجوب اظهار داشت: بیماران مبتلا به دیابت در صورت عدم رعایت رژیم غذایی و درمان های مربوطه، با عوارض متعددی در زمینه بینایی، قلبی و عروقی، کلیوی و خون رسانی اندام ها مواجه می شوند.
وی رعایت رژیم غذایی متناسب با نوع مزاج و متناسب با شاخص توده بدنی، داشتن خواب شبانه کافی، کنترل هیجانات خلقی و اضطراب، داشتن فعالیت بدنی مناسب حدود ١۵۰ دقیقه در هفته، توجه به وضعیت اجابت مزاج و رفع یبوست و پرهیز از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده را در کنترل بهتر قند خون موثر دانست.
به گزارش وبدا، این متخصص طب سنتی تاکید کرد: این تصور که برای درمان دیابت با طب سنتی همه داروهای شیمیایی باید قطع شود، اشتباه و توصیه بسیار خطرناکی است. درمان های طب ایرانی به صورت تلفیقی در کنار درمان های جدید باعث کنترل هر چه بهتر قند خون، کاهش عوارض دارویی، کاهش عوارض دیابت و نیز کاهش دُز داروها می شود.
به گفته وی توصیه می شود بیماران مبتلا به دیابت حتما تحت نظر متخصصان، داروهای لازم را دریافت کرده و به صورت خود سرانه آن ها را قطع نکنند.

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *