همه چیز درباره عمل بینی: از مشاوره تا نتایج عالی

میل بشر به زیبایی و تکامل سبب می‌شود که همواره بر متقاضیان عمل‌های زیبایی به خصوص جراحی بینی اضافه شود. تغییر واقعی چهره و اصلاحاتی چون کوچک شدن، حل مشکلات تنفسی، تصحیح استخوان یا غضروف بینی و حتی بزرگ کردن آن که به موجب این عمل حاصل می‌شود، دلیل محبوبیت آن در بین تمام مردم جهان و به ویژه ایرانیان است. زیباجویی که در ابتدای تصمیم گیری این راه قرار دارند با داشتن اطلاعات دقیق و درست در این حوزه متوجه می‌شوند که کاندیدای مناسبی برای این عمل هستند یا خیر؟ در ادامه با ما با راهنمای عمل زیبایی بینی همراه باشید.

چرا مشاوره پیش از جراحی مهم است؟

هنگامی که یک فرد تصمیم به انجام عمل جراحی بینی می‌گیرد مهم‌ترین کاری که در ابتدای راه می‌تواند انجام دهد یک مشاوره درست و اصولی است. این بدان معنی خواهد بود که یک پزشک جراح حرفه‌ای و با سابقه او را ویزیت کند و درباره نتایج احتمالی عمل و روش‌های جراحی صحبت کند. در جلسه مشاوره قبل از عمل بینی موارد زیر باید مورد بررسی قرار گیرد:

  • بررسی سلامت عمومی

پزشک در مورد سوابق پزشکی و سلامت شخص سوال‌هایی می‌پرسد. حتی در بسیاری از موارد پرونده پزشکی او را بررسی می‌کند. زیرا در صورت وجود یک بیماری مزمن یا مشکلاتی چون فشار خون بالا، مشکل قلبی یا هر آنچه که در بهبود زخم و خونریزی تاثیر دارد، تصمیم جراحی با وسواس بیشتری باید تایید شود.

همچنین اگر زیبا جو قبلاً عمل‌هایی در ناحیه بینی مانند زیبایی، عمل سینوس یا جراحی به دلیل وارد شدن آسیب به بینی انجام داده است، پرونده خود را در اختیار جراح قرار می‌دهد.

  • بررسی تداخل داروها

در صورتی که زیباجو دارو مصرف می‌کند باید فهرستی از آن‌ها در اختیار پزشک قرار دهد. به عنوان مثال آسپرین به دلیل رقیق کردن خون باید حداقل دو هفته قبل از جراحی قطع گردد. همچنین اگر فرد به داروهای خاصی آلرژی دارد حتماً باید تیم پزشکی را از آن‌ها مطلع کند.

  • تشخیص نوع پوست بینی

تشخیص نوع پوست بینی توسط پزشک تاثیر بسیار زیادی در بهبود بینی زیباجو پس از انجام عمل دارد. به طور کلی پوست‌هایی با ضخامت متوسط که سطحی صاف و سالم دارند بهترین نوع بینی برای جراحی به شمار می‌آیند. در مقابل پوست‌های خیلی نازک یا خیلی ضخیم از میزان رضایت ۱۰۰ درصدی نتیجه می‌کاهند. افرادی که اصطلاحا به آن‌ها خوش زخم می‌گویند زودتر از دیگران فرایند بهبودی را طی می‌کنند.

یک پزشک وظیفه شناس این موارد را به مراجعه کننده خود گوشزد می‌کند تا او با در نظر گرفتن تمامی جوانب تصمیم به انجام عمل جراحی رینوپلاستی گیرد.

همه چیز درباره عمل بینی: از مشاوره تا نتایج عالی

در رینوپلاستی چه رخ می دهد؟

پس از جلسه مشاوره و تعیین وقت عمل، نوبت به آن می‌رسد که در مورد نحوه جراحی بیشتر بدانیم. جراحی بینی یا رینوپلاستی (Rhinoplasty) معمولاً به دو روش باز و بسته انجام می‌گیرد که بسته به ساختار بینی فرد یا هدف جراحی انتخاب می‌گردد:

  • جراحی بینی باز Open Rhinoplasty

در این روش دیواره‌های داخلی بینی و قسمت کلوملا یا دیواره بین سوراخ‌های بینی برش می‌خورند. پس از این برش پوست بینی کاملاً باز می‌شود و ساختار استخوانی یا غضروفی آن در دسترس جراح قرار می‌گیرد. جراحی بینی باز معمولاً مستعد تغییرات وسیع‌تر و بیشتری در بینی است. این جراحی که با توجه به نوع برش و نحوه انجام عمل نامگذاری می‌شود مراحل زیر را دارد:

  • بیهوشی

بیمار توسط بیهوشی عمومی به خواب عمیق می‌رود و در طی جراحی درد را احساس نمی‌کند.

پزشک متخصص یک برش روی کلوملا ایجاد می‌کند تا تا بتواند تغییرات مورد نیاز را روی غضروف و استخوان‌ها ایجاد کند.

  • اعمال تغییرات

در این مرحله اصلاح انحراف بینی یا غضروف نوک بینی، تراش یا بازسازی استخوان‌های بینی و مشکلات مربوط به انحراف یا عدم تقارن رفع می‌گردند. همچنین بسته به تشخیص، پزشک جراح می‌تواند از غضروف پیوندی که از گوش و دنده‌های خود فرد گرفته می‌شود و در مواردی از ایمپلنت‌های مصنوعی برای تقویت بخش‌های مختلف بینی استفاده می‌گردد، بهره گیرد.

  • بستن برش‌ها و قرار دادن آتل

در نهایت جراح پوست و بافت‌های نرم را به جای خود بازگردانده و برش‌های روی کلوملا با بخیه‌های جذبی یا غیر جذبی بسته می‌شوند. یک آتل نیز به دلیل آنکه حفاظت خوبی از بینی و شکل جدید آن صورت گیرد، روی بینی قرار داده می‌شود.

  • جراحی بینی بسته Closed Rhinoplasty

در این مدل از جراحی رینوپلاستی پوست بینی به طور کامل برداشته نمی‌شود. به همین دلیل جای زخم و بخیه قابل مشاهده در این روش وجود ندارد. بنا به بسته بودن عمل جراحی، پزشک متخصص اشراف کمتری به ساختار بینی دارد. زیرا تمامی تغییرات باید از طریق سوراخ‌های بینی انجام شوند که مهارت و تجربه بسیار بالایی نیاز می‌طلبد. مراحل آن نیز به شرح زیر هستند:

  • بیهوشی و برش‌های داخلی

پس از بیهوشی زیباجو، جراح وی برش‌های کوچکی داخل سوراخ‌های بینی ایجاد می‌کند.

  • تغییرات ساختاری

حال وقت آن رسیده است که بافت‌های نرم و پوست بینی از روی غضروف یا استخوان بلند شود تا بتوان به ساختارهای داخلی آن دسترسی پیدا کرد و تغییرات لازم را در آن به وجود آورد.

  • بستن برش‌ها

در نهایت و پس از اعمال تغییرات برش‌های داخلی توسط بخیه‌های قابل جذب پوشیده می‌شوند.

همه چیز درباره عمل بینی: از مشاوره تا نتایج عالی

اخذ بهترین نتیجه از جراحی بینی با دکتر قارونی

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که تصمیم به انجام عمل زیبایی بینی دارید حتما نام دکتر علی قارونی متخصص گوش حلق و بینی و جراح پلاستیک بینی و صورت را شنیده‌اید. ایشان که در تهران مشغول به طبابت هستند در زمینه دیگر عمل‌های زیبایی چون لیفت و پروتز نیز سوابق خوبی از خود به نمایش گذاشته‌اند. با مراجعه به سایت دکتر قارونی ضمن بهره‌مندی از خدمات مشاوره از نمونه عمل‌های ایشان بازدید به عمل آورید.

دکتر قارونی با تجربه انجام صدها جراحی زیبایی بینی موفق ورضایتبخش یکی از بهترین پیشنهادات برای اخذ بهترین نتیجه از جراحی بینی در تهران هستند.

لطفاامتیاز دهید
دیابت

یافته محققان هلندی: شب زنده‌داری با افزایش خطر دیابت نوع ۲ مرتبط است

یافته محققان هلندی: شب زنده‌داری با افزایش خطر دیابت نوع ۲ مرتبط است محققان هلندی دریافتند که افرادی که شب‌ها دیر به رختخواب می‌روند، تقریباً ۵۰ درصد بیشتر از کسانی که زودتر می‌خوابند، در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت، این مطالعه نشان می‌دهد که افزایش خطر دیابت نوع ۲ در شب زنده‌دارها حتی پس از در نظر گرفتن عوامل سبک زندگی ناسالم مانند رژیم غذایی نامناسب، کم‌تحرکی، مصرف الکل، سیگار کشیدن و خواب ناکافی همچنان وجود دارد.
جرون ون درولد، محقق ارشد از مرکز پزشکی دانشگاه لیدن در هلند، توضیح داد: «یکی از دلایل ممکن این است که ریتم شبانه‌روزی بدن در افرادی که دیر به رختخواب می‌روند، با برنامه‌های کاری و اجتماعی جامعه هماهنگ نیست. این ناهماهنگی می‌تواند به اختلالات متابولیک و در نهایت دیابت نوع ۲ منجر شود.»
در این مطالعه، محققان داده‌های سلامتی بیش از ۵۰۰۰ نفر که در تحقیق در حال انجامی درباره تأثیر چربی بدن بر بیماری‌ها شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند. این داده‌ها شامل زمان‌های خواب و بیداری معمول هر فرد و عوامل سبک زندگی مرتبط با خطر دیابت بود.
ون درولد افزود: «مطالعات قبلی نشان داده‌اند که افراد با کرونوتیپ دیرهنگام، که دیر به رختخواب می‌روند و دیرتر بیدار می‌شوند، بیشتر به سبک زندگی ناسالم تمایل دارند. این افراد بیشتر در معرض سیگار کشیدن یا داشتن رژیم غذایی ناسالم هستند که خطر ابتلا به چاقی و اختلالات متابولیک از جمله دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد.»
در طول حدود شش سال پیگیری، ۲۲۵ نفر از شرکت‌کنندگان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند. نتایج نشان داد که شب زنده‌دارها ۴۶ درصد بیشتر از دیگران در معرض دیابت نوع ۲ هستند.
محققان تأکید کردند که خطر ابتلا به دیابت در افرادی که سحرخیز هستند یا الگوهای خواب متوسط دارند، افزایش نمی‌یابد. همچنین، شب زنده‌دارها دارای شاخص توده بدنی بالاتر، دور کمر بزرگ‌تر و چربی پنهان‌تر در بدن هستند. به عنوان مثال، آن‌ها ۱۴ درصد چربی کبد بیشتری نسبت به افرادی با الگوهای خواب متوسط دارند.
ون درولد گفت: «افرادی که کرونوتیپ دیرهنگام دارند، به دلیل چربی بدن بالاتر و چربی احشایی بیشتر، در معرض خطر بیشتری برای دیابت نوع ۲ هستند. گام بعدی بررسی این است که آیا تغییر در زمان‌بندی عادات سبک زندگی این افراد می‌تواند بهبود سلامت متابولیک آن‌ها را به همراه داشته باشد یا خیر.»

اطلاعات بیشتر
دیابت

خطر بالای ابتلا به آسم در مبتلایان به دیابت نوع ۲

خطر بالای ابتلا به آسم در مبتلایان به دیابت نوع ۲ مطالعات جدید نشان می‌دهد که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، نزدیک به دو برابر بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به آسم هستند. همچنین، آسمی‌ها نیز به میزان قابل توجهی در خطر دیابت نوع ۲ قرار دارند.
به گزارش هلث دی نیوز، تحقیقات جدید حاکی از آن است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به افراد عادی، ۸۳ درصد بیشتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند. این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که افراد مبتلا به آسم نیز با افزایش ۲۸ درصدی احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ مواجه هستند.
دکتر “نام نگوین”، محقق ارشد از دانشگاه پزشکی تایپه در تایوان، تأکید می‌کند که این ارتباط دوسویه بین دیابت نوع ۲ و آسم، اهمیت آگاهی بیشتر در میان بیماران و ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی را نشان می‌دهد.
این یافته‌ها بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های ۱۷ میلیون نفر از ۱۴ مطالعه پیشین به‌دست آمده است. نکته جالب این است که هرچه شدت آسم بیشتر باشد، احتمال بروز دیابت نوع ۲ نیز افزایش می‌یابد. نگوین افزود که مطالعات آینده باید به بررسی ارتباطات احتمالی بین این دو بیماری بپردازد و راهبردهای پیشگیرانه را برای کاهش خطر دیابت نوع ۲ در افراد مبتلا به آسم پیشنهاد کند.
او همچنین به اهمیت مدیریت دقیق استفاده از کورتیکواستروئیدها اشاره کرد که می‌تواند نه تنها باعث افزایش موقت قند خون شود، بلکه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را نیز افزایش دهد.

اطلاعات بیشتر
دیابت

راهکارهایی طلایی برای تغذیه سالم دیابتی ها

راهکارهایی طلایی برای تغذیه سالم دیابتی ها تکنیک های ساده زیر به شما کمک می کند که قند خون خود را کنترل کنید و سالم تر زندگی کنید.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از وب ام دی، اگر دیابت دارید بهتر است که غذاهای مناسب را برای کنترل دیابت خود انتخاب کنید و سعی کنید به جای بیرون غذا خوردن در خانه آشپزی کنید. وقتی خودتان غذا درست می کنید، پیگیری آنچه می خورید آسان تر می شود.
نکات زیر را قبل از آشپزی کردن در نظر بگیرید:
1. کلی فکر کنید از برنج قهوه ای و ماکارونی سبوس دار استفاده کنید. به دنبال آرد و نان 100% گندم کامل و سایر غلات کامل مانند جو باشید.
انتخاب را ساده نگه دارید. به عنوان مثال، اگر وقتتان کم است، یک بسته برنج قهوه ای منجمد از قبل پخته شده را در مایکروویو گرم کنید.
2. فیبر بیشتر مصرف کنید حداقل 8 گرم فیبر در هر وعده غذایی را هدف قرار دهید، به خصوص زمانی که غذاهای غنی از کربوهیدرات می خورید. اینکار به مدیریت قند خون، حفظ احساس سیری و برای سلامت قلب شما کمک می کند. این تکنیک بسیار مهم است زیرا دیابت احتمال بیماری قلبی را بیشتر می کند و اگر فیبر بیشتری مصرف کنید می توانید از آن پیشگیری کنید.
سعی کنید موارد زیر را امتحان کنید:
نخود فرنگی لوبیا جو دوسر جو میوه هایی مانند سیب، گلابی، توت و مرکبات سبزیجاتی مانند سیب زمینی شیرین، کلم بروکسل، کلم بروکلی، هویج و چغندر 3. برخی از کربوهیدرات ها را با چربی خوب جایگزین کنید چربی های تک غیراشباع مانند آجیل، آووکادو، روغن زیتون و روغن کانولا می توانند به کاهش قند خون شما کمک کنند. فقط از مصرف وعده های زیاد خودداری کنید تا کالری زیادی دریافت نکنید.
آجیل و آووکادو را به سالاد و خوراکی های مختلف اضافه کنید. به دنبال سس های سالاد، مارینادها و سس های تهیه شده با روغن کانولا یا زیتون باشید. می توانید با این دو روغن هم غذای خود را به خوبی بپزید.
4. غذاهایی بخورید که قند خون را افزایش نمی دهند گزینه های خوبی که به احتمال زیاد باعث افزایش سطح قند خون شما نمی شوند عبارتند از: گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، آووکادو، سالاد سبزیجات، تخم مرغ و پنیر. این موارد را به بشقاب خود اضافه کنید تا به تعادل غذاهایی که کربوهیدرات می خورید کمک کنید.
5. چربی اشباع کمتری مصرف کنید غذاهایی با چربی اشباع کمتر انتخاب کنید. برای مثال بهتر است از سس خامه ای صرف نظر کنید و به دنبال تکه های گوشتی بدون چربی، لبنیات بدون چربی یا کم چرب و منابع گیاهی پروتئین مانند لوبیا، عدس یا آجیل باشید.
6. به اندازه وعده غذایی پایبند باشید آیا دستور غذای شما بیان می کند که کالری، کربوهیدرات، فیبر و چربی موجود در غذای شما چقدر است؟ این اطلاعات مفید است. پس تنها کاری که باید انجام دهید این است که به اندازه وعده پیشنهادی پایبند باشید.
7. به چربی گیاهی فکر کنید روغن کانولا یا روغن زیتون را به مواد اولیه خود برای پخت و آماده سازی غذا تبدیل کنید. هر دو غنی از چربی تک غیراشباع هستند. روغن کانولا همچنین دارای اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب است.
8. سالاد آماده داشته باشید یک سالاد بزرگ اسفناج یا سالاد کاهوی رومی پر از سبزیجات را در یک ظرف در بسته بدون سس نگهداری کنید. می‌توانید آن را همراه با شام یا به عنوان میان‌وعده برای چند روز آینده میل کنید.
9. دسر میوه ای آماده کنید با چند تکه چاقو می توانید چند تکه میوه را به یک سالاد میوه زیبا تبدیل کنید. روی آن آب لیمو بریزید. ویتامین C موجود در آب لیمو از قهوه ای شدن میوه ها جلوگیری می کند.
10. نوشیدنی سالم انتخ..

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *