• کدخبر: 37561
  • تاریخ انتشار خبر: ۱:۰۵ ب.ظ - چهارشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
  • چاپ خبر
7zxc10wtd5686hr4ete

طرز تهیه نان شیرین مخصوص صبحانه و عصرانه!

روی ظرف یا سینی مورد نظر را کمی چرب کنید و خمیر را روی آن قرار داده و روی خمیرها پارچه ای نمناک بیندازید و مدت ۳۰ دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا کمی دیگر نیز حجم پیدا کنند.

به گزارش آرمان زنان، در زیر طرز تهیه نان شیرین مخصوص صبحانه و عصرانه آمده است:

مواد اولیه برای ۶ نفر:

زرده تخم مرغ ۲عدد
شکر ۳قاشق غذاخوری
کره ۳قاشق غذاخوری
شیر۱لیوان
مخمر ۱قاشق غذاخوری (پودر)
آرد ۲تا۳لیوان
نمک ۱هشتم قاشق مرباخوری
کنجد به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا شیر را جوشانده و اجازه دهید ولرم شود و بعد آن را با مخمر مخلوط کنید و شکر و کره آب شده و یک عدد از زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا حل شوند.آرد و نمک را مخلوط کرده و حد اقل ۳بار الک کنید تا سبک شده و هوا بخورند و بعد کم کم آن را به مواد بیفزایید تا مواد حالت چسبندگی خود را از دست داده و به صورت خمیری نرم و لطیف درآیند.سپس خمیر را چند بار بند کرده و به ظرف بکوبیدو بعد ظرفی را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار دهید و بعد با یک پارچه نخی نمناک روی آن را پوشانده و به مدت ۲ساعت در جایی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.بعد از آماده شدن خمیر آن را روی سطح ارد پاشی شده باز کنید و با وردنه کمی ورز دهید و مثل آدامس چند بار بکشید. سپس خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و به شکل دلخواه شکل دهید .
روی ظرف یا سینی مورد نظر را کمی چرب کنید و خمیر را روی آن قرار داده و روی خمیرها پارچه ای نمناک بیندازید و مدت ۳۰ دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا کمی دیگر نیز حجم پیدا کنند سپس مقداری کره یا روغن را با ۱ زرده تخم مرغ و کمی شیر مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید و روی آن نیز کمی کنجد بپاشید.
ظرف نان را درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۲۰تا۳۰ دقیقه بسته به نوع فر قرار دهید ، در اواسط پخت نیز میتوانید مجدد روی نان ها را با مخلوط زرده و شیر برس بکشید ، در انتهای پخت نیز حرارت بالای فر را ۲تا۳ دقیقه روشن کنید تا روی نان ها نیز برشته و طلایی شود.

نکات:

۱)در صورت تمایل به خمیر نان مقداری گردو یا کشمش اضافه کنید.
۲)بهتر است وسط خمیر مقداری پوره خرما (مخلوط خرمای بدون پوست و کره) اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
۳)در زمان روشن کردن فر کاسه ای اب داخل فر قرار دهید تا همزمان با گرم شدن فر ، رطوبت مناسبی نیز برای پخت نان ها ایجاد شود و نان ها خشک نشوند.
تک آشپز

درج دیدگاه

تازه ها