• کدخبر: 37375
  • تاریخ انتشار خبر: ۳:۰۰ ب.ظ - چهارشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
  • چاپ خبر

طرز تهیه خورش انار و بادمجان

پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.

به گزارش آرمان زنان، در این مطلب طرز تهیه خورش انار و بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

پیاز متوسط ۱عدد
آب انار ۲ پیمانه
دانه انار ۱پیمانه
گوشت مرغ ۴۰۰گرم
بادمجان قلمی ۳ عدد
روغن ۲ق س

طرز تهیه:

۱-پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.
۲-مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.
۳-پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
۴-حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه،میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
۵-بادمجان ها را پوست کنده ، نمک زده و کناری بگذارید.بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
۶-اگر آب انار در دسترس نبود مبتوانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.
۷-ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

سوران

درج دیدگاه

تازه ها