• کدخبر: 37245
  • تاریخ انتشار خبر: ۲:۵۷ ب.ظ - پنج شنبه ۱۳۹۵/۱۰/۹
  • چاپ خبر
180135

طرز تهیه آش سماق اصفهانی

برنج را در مقدار کمی آب بجوشانید. سبزی را کاملا پاک کرده و بشوئید و سپس خرد کنید. سبزی هرچه ریز تر باشد بهتر است. وقتی برنج پخته شد، سبزی را درون آن بریزید.

به گزارش آرمان زنان، زمان آماده سازی این غذا ۸۰ دقیقه، زمان پخت ۹۰ دقیقه و این غذا برای ۸ نفر آماده می شود.

مواد لازم:

برنج خرد کرده ۲۰۰ گرم
سماق خشک نیم کیلو
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع) ۱ کیلو
پیاز درشت سرخ شده ۱ عدد
روغن ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

قبل از شروع آشپزی سماق را در آب قرار دهید.( این کار را تقریبا ۱ ساعت قبل از شروع کار انجام دهید.)

برنج را در مقدار کمی آب بجوشانید. سبزی را کاملا پاک کرده و بشوئید و سپس خرد کنید. سبزی هرچه ریز تر باشد بهتر است. وقتی برنج پخته شد، سبزی را درون آن بریزید.

گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید. گوشت را به صورت قلقلی های کوچک و به اندازه یک گردو در بیاورید. آنها را در روغن سرخ کنید. سپس آنها را در آش بریزید تا کوفته قلقلی ها خوب بپزند.

سماق را از صافی پارچه ای رد کرده و فشار دهید. آب سماق باید قرمز خوشرنگ باشد. آن را در آش ریخته و نصف پیاز داغ را نیز اضافه کنید. اجازه دهید تا آش خوب بجوشد. آش را با پیاز داغ باقی مانده و در صورت تمایل نعناع داغ تزئین و سرو کنید.

انتهای پیام

درج دیدگاه

تازه ها