• کدخبر: 37042
  • تاریخ انتشار خبر: ۱۲:۰۹ ب.ظ - پنج شنبه ۱۳۹۵/۱۰/۲
  • چاپ خبر
cookery-mihangram-com-164

طرز تهیه خورش بوقلمون

برخی از بوقلمون برای تهیه خورش بوقلمون استفاده می کنند در کشور ما انواعی از خورشت ها وجود دارند که می توان هر یک از آنها را در برنامه غذایی خودتان قرار دهید امیدوار هستیم از خوردن آنها لذت ببرید.

آرمان زنان، امیدوار هستیم از خوردن این خورش خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم خورش بوقلمون

گوشت بوقلمون ۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی دو عدد
شوید خشک دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یک عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون

گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.
در ضمن، می‌توانید این خورش را با نان و برنج میل کنید.

درج دیدگاه