• کدخبر: 28180
  • تاریخ انتشار خبر: ۹:۲۰ ق.ظ - یکشنبه ۱۳۹۵/۰۳/۲
  • چاپ خبر

فوت و فن هایی برای پخت پیتزا

هیچ وقت مواد داخل پیتزا رو قبلا تفت ندهید بجز اینکه پیتزای شما گوشت چرخکرده داشته باشه مثل پیتزا قارچ و گوشت که فقط گوشتش را کمی تفت می دهیم.

به گزارش حیا برای تهیه یک پیتزای خوشمزه باید فوت و فن هایی را رعایت کرد:

۱٫هیچ وقت مواد داخل پیتزا رو قبلا تفت ندهید بجز اینکه پیتزای شما گوشت چرخکرده داشته باشه مثل پیتزا قارچ و گوشت که فقط گوشتش را کمی تفت می دهیم.

۲٫همه پیتزاها در طبقه پایین نان کمی روغن و سس گوجه یا گوجه فیله شده که پخته شده باشد را دارد.

۳٫پیتزاها از نظر ضخامت به دو نوع ضخیم و نازک تقسیم می شوند که نوع چیدن مواد هم بستگی به ضخامت پیتزا دارد .

در پیتزای ضخیم به دلیل ضخامت لازم است که بعد از نان و گوجه از پنیر استفاده کنید تا بقیه مواد به ان خوب بچسبد ولی در پیتزای نازک مهم نیست.

۴٫مواد گوشتی بیشتر در این لایه قرار می گیرند که شامل انواع کالباسها و سوسیسها می تواند باشد. پپرونی سالامی گوشت زامبون و…

۵٫مواد خودرا به ترتیب پخت روی پیتزا بچینید بادمجان کدو گوجه فرنگی ذرت پیاز فلفل سبز قارچ زیتون و …. موادی هستند که به ترتیب می توانید روی ان بگذارید.

۶٫همیشه بعد از این طبقه مقداری روغن روی کل مواد اسپری کنید و در لایه اخر هم که پنیر را بریزید.

۷٫بعد از هرمرحله با کف دو دست مواد را فشار دهید تا پیتزا یک قالب شود.

۸٫بعد از مرحله پخت از اویشن یا سبزیهای خوشبو کننده برای روی ان استفاده کنید.

۹٫اگر نان دارید حتما روی نان و زیر نان را روغن بزنید .

۱۰٫ایتالیاییها همیشه روی پیتزا را کمی روغن زیتون می ریزند و البته با یک نوشیدنی خاص می خورند.

درج دیدگاه

تازه ها