• کدخبر: 23791
  • تاریخ انتشار خبر: ۴:۰۵ ب.ظ - جمعه ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
  • چاپ خبر
تغذیه
یک دستیار دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد:

شیر بادام از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند

یک دستیار دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد گفت: شیربادام سرشار از کلسیم، فسفر و پتاسیم و ویتامین‌های گروه “ب “را برای بدن فراهم می‌کند و به‌ویژه برای زنان در سنین میانسالی که نگران عوارض یائسگی چون پوکی استخوان هستند.

به گزارش حیا، ناصر رضایی پور درباره شیر بادام اظهار داشت: شیر بادام، معجون شفابخش است که از بادام و آب و عسل تهیه می‌شود.

به گفته وی ۱۰ عدد مغز بادام درختی خام را در آب در حال جوش بریزید و پس از یک جوش‌خوردن،‌ از روی حرارت بردارید. حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید و سپس آنها را با آب سرد بشویید تا پوست آنها به راحتی جدا شود. اکنون بادام‌های پوست‌کنده را به همراه یک لیوان آب سرد و دو قاشق غذاخوری عسل، در مخلوط‌کن بریزید تا مخلوط کاملاً یکسانی ‌شبیه شیر حاصل شود.

این دستیار دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد افزود: شیر بادام، رطوبت خوب و ملایمی برای بدن فراهم می‌آورد و برای تقویت مغز، قلب و کبد بسیار مناسب است.

رضایی‌پور گفت: این نوشیدنی لذت‌بخش، مقادیر خوبی کلسیم، فسفر و پتاسیم و ویتامین‌های گروه “ب “را برای بدن فراهم می‌کند و به‌ویژه برای زنان در سنین میانسالی که نگران عوارض یائسگی چون پوکی استخوان هستند و همچنین برای تقویت بدنی و رشد بهتر کودکان، بسیار مفید است.

رفع خشکی پوست و یبوست با شیر بادام

وی ادامه داد: اگر خشکی پوست یا یبوست دارید یا انرژی‌تان کم است، شربت شیر بادام را مصرف کنید.

این دستیار دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد اضافه کرد: شیربرنج غذای بسیار خوبی برای افزایش وزن کودکان و افراد لاغر است و علاوه بر افزایش توان جسمی و ذهنی به بهبود وضعیت خواب افراد کمک کرده و موجب خوش رنگی پوست صورت می‌شود.

رضایی‌پور خاطرنشان کرد: بهتر است شیر برنج را با شکر سرخ تهیه شود و علاوه بر خواصی که از شیر برنج گفته شد مصرف آن موجب بهبود وضعیت خواب، و حتی نیکوشدن رویاهای در خواب افراد می‌شود.

 

منبع تسنیم

درج دیدگاه

تازه ها