• کدخبر: 14219
  • تاریخ انتشار خبر: ۱:۲۵ ب.ظ - جمعه ۱۳۹۴/۰۵/۱۶
  • چاپ خبر
1415525011_irantraveller-ferni1
هنر آشپزی؛

آموزش درست کردن یک فرنی خوشمزه اصفهانی

فرنی از جمله دسرهایی است که در اصفهان طرفداران زیادی دارد و در همه فصول سال به ویژه تابستان سرو می شود.

حیا؛ فرنی از جمله دسرهایی است که در اصفهان طرفداران زیادی دارد و در همه فصول سال به ویژه تابستان سرو می شود؛ روش تهیه فرنی بسیار ساده و خوشمزه با آرد برنج و گلاب را در زیر بخوانید:

مواد لازم :

شیر                              ۴ لیوان

آرد برنج                          ۲ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت                  ۲ قاشق غذا خوری

آب                                ۱ لیوان

شیره انگور یا شیره خرما   به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شیر و آردبرنج را مخلوط کرده روی حرارت کم گذاشته مرتب هم زده تا جوش بیاید.

نشاسته ذرت را با آب مخلوط کرده هم زده تا یک دست شود به شیر در حال جوش اضافه کرده هم می زنیم می گذاریم با حرارت کم یک ربع بپزد .

بعد در ظرف کشیده ۲ ساعت در یخچال بماند.

روش تزئین و خوردن فرنی:

برای تزئین فرنی از شیره خرما یا انگور استفاده می شود که طعم آن را نیز بسیار خوشایند می کند ضمن اینکه می توان فرنی را با شکر هم میل کرد.

انتهای پیام

درج دیدگاه

تازه ها